Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben mi a helyes döntés?
mindig is mondtam hogy az érzelmek és a kapcsolatok távol állnak a racionalitástól:)
helyes döntés-e? az! miért, szerinted az lenne a helyes döntés hogy a lánnyal marad, pedig úgy érzi mennie kell, aztán majd háromgyerek egy goldenretriever mellett félrek.úr?
az a helyes döntés amit annak érzett a fiú. más kérdés hogy soha senki nem fogja megérteni, mert ez érzelmi síkon játszódott le.
tévedsz.
mindenkinek van olyan ember, akit nem tud megmagyarázni miért, de "nem kell" neki, akármilyen csúnyán is hangzik ez. innen jön a "friendzone" dolog is, és innen jön a barátnőd problémája is. a srác még nincs erre felkészülve, vagy más kell neki, vagy akármi. Nem számít igazán miért szakított, ezt csak a lány akarja tudni mindenképpen. A lényeg, hogy ezt a kapcsoaltot most nem akarta folytatni, és a lehető legtisztességesebb dolog volt amit tett, hogy ezt elmondta a lánynak. Meg is csalhatta volna, hazudhatott volna, stb.
1 hétig hitegette? na látod... meggyőztelek, értetted amit írtam, de valahogy be kell mocskolnod a srácot, így átfordítottad: már nem az a bajod hogy szakított hanem h egy hétig hitegette. Sajnos azt kell mondjam, az egy hét egy igen gyors és reális átfutási idő. Ha mindig mindenki egyből szakítana a másikkal ahogy egy szemernyi kétely is felmerül, már végigpróbáltuk volna az összes pasit 20 éves korunkra. És nem mellesleg, neked most az lenne a bajod, hogy "hát a szemétláda, át sem gondolta, csak úgy kattant neki egyet és simán otthagyta a kapcsolatot".
Nem akarom én megvédeni, de ennyiből ami itt le van írva az a helyzet, hogy a srác tökéletesen, korrekten járt el, habár nem racionálisan - de arra nincs is szükség.
az meg a másik, hogy a "tökéletes" párkapcsolat esetenként csak az egyik félnek tűnik annak, de ezt nem fogod belátni amíg csak az egyik oldalt látod, és nem is akarok róla vitát nyitni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!