Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátom. Adnátok tanácsokat? Nem tudom mit csináljak. (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok.22 éves lány vagyok.A barátomat már 15 éves korom óta ismerem de 17 éves koromban jöttünk össze mert először csak barátok voltunk.Aztán miután összejöttünk nagyon jól müködött a kapcsolatunk 1 éve össze is költöztünk nem volt semmi probléma.Múlt héten viszont volt a legjobb haverja szülinapja és elmentek bulizni én teljesen megbíztam benne tehát nem volt ellene kifogásom,hogy nélkülem menjen.De sajnos nagyon berúgott és megcsalt.Ő maga mondta el én akkor megkértem,hogy költözzön el és meg is tette.Nagyon rosszul esett mert tényleg már nagyon régóta ismerem sok rossz dologban is mellettem álllt,mindig támogatott stb.Azt mondta,hogy szeret és józanul soha nem csalt volna meg mégse tudom,hogy mit csináljak.Félek,hogy soha nem fogok tudni megbízni benne úgy mint ezelőtt és nem lenne ugyanolyan felhőtlen a kapcsolatnunk.Nem tudom mit csináljak :(2012. okt. 30. 12:00
11/13 anonim válasza:
Dobd ki, ne érdekeljen mennyire fáj!
Azért nem jó szöveg ez a "részeg voltam", mert akkor ezek után ha csak 1 sört is megiszik, és nem vagy vele, véresre fogod rágni a körmeidet hogy vajon megint mit csinálhat...vagyis el fogod kezdeni őt teljesen kontrollálni, azt meg nem fogja tűrni, és a végén majd ő fog dobni, méghozzá úgy, hogy kihozza, hogy te vagy a hibás mindenért, mert ránőttél a fejére....
Előzd meg ezeket, hidd el, jobb lesz, ha most dobod ki, mintha egész életedben azon idegeskedsz, hogy mit csinál ha iszik egy kicsit...
Ilyen emberekkel nem éri meg foglalkozni....
12/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.Úgy látom a legtöbben azt mondják,hogy szakítsak vele normál esetben ezt tenném de nagyon nehéz hiszen egy kis túlzással együtt nöttünk fel ő volt nekem az első :$ de azt hiszem ezt fogom tenni.Most egy kicsit magammal tőrödöl talán az volt a baj,hogy nem "élte ki" magát.Mindig ott voltam most jobb lesz kicsit háttére szorulnom és ki tudja lehet vissza találunk egymáshoz.
2012. okt. 30. 17:26
13/13 A kérdező kommentje:
egyszer......
2012. okt. 30. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!