Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, aki már ismerkedett interneten? És esetleg lett is kapcsolatból valami? =)

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok. Helyesnek tartanak.. ha gondoljátok írjatok privátot. Fiúk is írhatnak.. unatkozom.

És a kérdésre válaszoljatok. :P

2009. aug. 11. 02:15
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
"egymásba szerettünk és két hónap mulva reméélhetőleg meglesz az első tali." LOL :D Kíváncsi leszek, mi sül ki belőle, nem azért, de ha annyira bejöttök egymásnak, mi a fucknak vártok ennyi időt?
2009. aug. 12. 06:21
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
mert pisisek
2009. aug. 12. 13:27
 23/36 anonim ***** válasza:

21/L

igen. már ismerkedtem interneten, hát viccesen jött ki a dolog :} két kapcsolat - az egyik most is tart - egy barátság (már több éve), illetve egy egyéjszakás kaland is kijött belőle. :} - nem a kapcsolat közben! -

2009. aug. 14. 06:59
 24/36 anonim ***** válasza:
Hmmm a neten ismerkedés nekem annyira nem jön be, dehát ízlések és pofonok :) Nővérem pl neten ismerte meg a barátját, akivel 3 évig együtt voltak...:) Csak a srác kicsit túl önző lett úgyhogy szakítottak :)
2009. aug. 21. 18:14
 25/36 anonim ***** válasza:
Mi a [link] -on ismerkedtünk meg február környékén kb.1 hónapja taliztunk azóta együtt vagyunk.80km a távolság közöttünk.Illetve előtte véletlenül találkoztunk már a munkámból kifolyólag,de akkor még nem tudtuk,hogy mi 1 guild-ből valók vagyunk. :o)
2009. aug. 21. 18:22
 26/36 anonim ***** válasza:
9%

Ha a lányok helyesnek tartanak, akkor miért nem személyesen ismerkedsz?

Részemről a netes ismerkedés olyan lúzer dolog. Úgy értem ha valakik így jönnek össze és együtt öregszenek meg, mit mondanak, hogy hol látták meg egymást először a chat-en?!

Én maradok a hagyományosabb és egyben rögösebb úton.

21F

2009. aug. 21. 18:23
 27/36 anonim ***** válasza:
Az msn-en lánynak, aki két éve msn-ezik egy fiúval és LASSAN lesz tali is: LOL ;)
2009. aug. 21. 18:25
 28/36 A kérdező kommentje:
Csak ezzel akartam bemutatni az internetes csajozást kb., az e-mail címemre be se szoktam lépni, tehát el se tudnám olvasni, ha írna valaki. Eddigi válaszolóknak köszönöm. Érdekes, hogy mennyi hosszútávú kapcsolat kerekedett ki :O
2009. aug. 21. 18:26
 29/36 anonim ***** válasza:

hát hogy őszinte legyek nekem még 1 semjött össze , bár nemis mintha a nettől várnám a nagy csodát ... :) majd eldől mi hoz a jövő :D

15/F

2009. aug. 21. 18:53
 30/36 anonim ***** válasza:
Randivonalon ismerkedtünk meg párommal másfél éve, majd' egy éve együtt lakunk, és el is jegyzett. Szerintem egyre több sikersztori van netes ismerkedéssel kapcsolatban.
2009. aug. 21. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!