Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, aki már ismerkedett interneten? És esetleg lett is kapcsolatból valami? =)
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. Helyesnek tartanak.. ha gondoljátok írjatok privátot. Fiúk is írhatnak.. unatkozom.
És a kérdésre válaszoljatok. :P
2009. aug. 11. 02:15
11/36 anonim válasza:
Mi travianon ismerkedtünk meg lassan 2 éve. :D Múlt héten volt az eljegyzés.... :)
12/36 anonim válasza:
Nekünk bejött:)Már évek óta együtt élünk:)Vannak gyerekek is.))
13/36 anonim válasza:
mi 4 éve ismerkedtünk meg dc-n, fél évig csak barátok voltunk aztán egy évig ment a huza-vona hogy vele vagy a mostani exemmel. de a mostani párom mellett döntöttem, két éve költöztünk össze, rá egy hónapra volt az eljegyzésünk és azóta is minden a legnagyobb rendben van :)
14/36 anonim válasza:
Egy fórumon ismerkedtünk meg 200 km távolságból, azóta együtt vagyunk, 6 éve.
15/36 Mendus válasza:
Nekem volt/van jelenleg is egy ilyen kapcsolatom...:D
16/36 A kérdező kommentje:
Uhh. jó sokan vannak, akik így ismerkedtek meg =)
2009. aug. 11. 16:05
17/36 anonim válasza:
A párommal a chat.hu-n ismerkedtünk meg egy éve és 10 hónapja vagyunk együtt.
18/36 anonim válasza:
Mi is a chat.hu-n, már több, mint két éve. :) És kapcsolat is lett belőle, most is együtt vagyunk.
Most én 20, barátom 23.
19/36 anonim válasza:
igen, kétéve msnezek egy sráccal. egymásba szerettünk és két hónap mulva reméélhetőleg meglesz az első tali...)18/L
20/36 anonim válasza:
BiteFighton ismertük meg egymást 2 éve, másfél éve vagyunk együtt, és 300 km választ el minket egymástól (:
Összeköltözés tervbe véve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!