Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, aki már ismerkedett interneten? És esetleg lett is kapcsolatból valami? =)

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok. Helyesnek tartanak.. ha gondoljátok írjatok privátot. Fiúk is írhatnak.. unatkozom.

És a kérdésre válaszoljatok. :P

2009. aug. 11. 02:15
1 2 3 4
 1/36 anonim válasza:
100%
Nekem csak barátság lett belőle... =D én is uncsizook. írhatnának sokan :P alakitunk egy klubbot xDD
2009. aug. 11. 02:18
 2/36 anonim ***** válasza:
100%

6 éve tart a kapcsolatunk :)

:D

2009. aug. 11. 02:22
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
én neten ismertem meg a jelenlegi páromat ! igaz csak 2 hónapja ! szerintem neten manapság egyszerübb ismerkedni ! elég sok oldal van aztán msn beszélgetés és már sokat tudsz a másikról amit egy esetleges talinál fel is lehet használni ! :) szerintem....
2009. aug. 11. 02:40
 4/36 anonim ***** válasza:
42%
kockaszerelem egy hulladék.de ha találkozol vele rövid időn belül az úgy jó:D
2009. aug. 11. 02:42
 5/36 anonim ***** válasza:
Én wowban ismertem meg haverjaimat, azóta is (3 éve) járkálunk egymáshooz irl 600 km-es körzetben...
2009. aug. 11. 02:42
 6/36 A kérdező kommentje:
wow-on ennyire? :O az igen :D grat.
2009. aug. 11. 02:43
 7/36 anonim ***** válasza:

én két volt barátomat is neten ismertem meg:D

az egyik nem tartott mondjuk sokáig,mert ő volt az első

és olyan kis bénák voltunk:D:D meg nem is volt valami nagy járás:D de azóta is nagyon jóban vagyunk,napi szinten találkozunk (3éve)

a másik meg működött volna,de rajtunk kívül álló okok miatt nem. de vele is jóban vagyok..egy éve:D

17/L :)

2009. aug. 11. 02:51
 8/36 anonim ***** válasza:
48%

Nekem ketto kapcsolatom lett igy ! De mind a ketto befuccsolt ! Az egyik egy par honapos dolog volt. A masik masfel eves es csutortokon koltozom haza , mivel megcsalt a draga es meg tagadja is , holott egyertelmuek a jelek .

Tehat nem biztos, hogy a legjobb otlet , de biztosan van , akinek sikeres kapcsolat alakul ki belole !

2009. aug. 11. 03:45
 9/36 anonim válasza:
ezekkel a netes ismerkedésekkel az a legnagyobb baj, hogy élőben teljesen más vagy, és ő is. szóval nem éppen kellemeset csalódsz az emberkében akibe beleszerettél (már ha bele lehet neten keresztül...). nekem is volt már ilyen kapcsolatom, meg is bántam. talán 4 napja hogy szakítottunk. msnen jófej volt, 2 nap után elég lett belőle.
2009. aug. 11. 04:31
 10/36 anonim ***** válasza:

Ha már a WoW-nál tartunk, én ott ismertem meg a páromat másfél évvel ezelőtt :) 200km volt köztünk a távolság, de kibírtuk és már két hónapja együtt élünk :) Nekünk bevált, hasonló érdeklődés, hasonló időtöltés, ráadásul mindketten az informatika terén tanulunk/dolgozunk, így sok közös van bennünk.

20/L

2009. aug. 11. 07:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!