Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, aki már ismerkedett interneten? És esetleg lett is kapcsolatból valami? =)
16 éves fiú vagyok. Helyesnek tartanak.. ha gondoljátok írjatok privátot. Fiúk is írhatnak.. unatkozom.
És a kérdésre válaszoljatok. :P
én két volt barátomat is neten ismertem meg:D
az egyik nem tartott mondjuk sokáig,mert ő volt az első
és olyan kis bénák voltunk:D:D meg nem is volt valami nagy járás:D de azóta is nagyon jóban vagyunk,napi szinten találkozunk (3éve)
a másik meg működött volna,de rajtunk kívül álló okok miatt nem. de vele is jóban vagyok..egy éve:D
17/L :)
Nekem ketto kapcsolatom lett igy ! De mind a ketto befuccsolt ! Az egyik egy par honapos dolog volt. A masik masfel eves es csutortokon koltozom haza , mivel megcsalt a draga es meg tagadja is , holott egyertelmuek a jelek .
Tehat nem biztos, hogy a legjobb otlet , de biztosan van , akinek sikeres kapcsolat alakul ki belole !
Ha már a WoW-nál tartunk, én ott ismertem meg a páromat másfél évvel ezelőtt :) 200km volt köztünk a távolság, de kibírtuk és már két hónapja együtt élünk :) Nekünk bevált, hasonló érdeklődés, hasonló időtöltés, ráadásul mindketten az informatika terén tanulunk/dolgozunk, így sok közös van bennünk.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!