Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után költöztetek össze a párotokkal, pozitívan hatott az összeköltözés a kapcsolatotokra, vagy inkább negatívan?
Megismertem a páromat, 2 hónap után összejöttünk és 2 hónap múlva összeköltöztünk. Abszolút pozitív irányba terelte a kapcsolatunkat, ma már van egy közös kisbabánk is! :)
Ő 38 én 20.
7 hónap után költöztünk össze külön a szülőktől nyár elején (de előtte is gyakorlatilag egymásnál aludtunk folyamatosan, már 3 hónapja). Abszolút pozitívan hatott, nagyon jó párost alkotunk :) Nem jelent problémát a másikkal lenni 24/7ben! Szerintem akiknek negatívan hat, ott valami gond van a kapcsolatban, nem teljesen egymáshoz valók...
21/L, 23/F
Mi, annak idején 5 éve költöztünk össze, pár hónap után :D Én 21 Ő 23 volt. Kicsit kevés idő, de melóztunk, aztán minden szabadidőt együtt töltöttünk, így ez az összeköltözés szinte észre vehetetlen volt :) Nekünk az elején, még nem volt gördülékeny, vita/kötekedés/morci jellemezte, aztán minél jobban kezdtük megismerni egymást, annál jobban összecsiszolódtunk :) Mára már házasok vagyunk és részemről boldogabb mint valaha :)
26/L
Fél év után költöztünk össze, de amúgy már évek óta ismertük egymást. Én 19 voltam, már dolgoztam az egyetem mellett, párom is egyetemista volt, összeköltözés után ő is nekiállt dolgozni. Ja, ő 22 volt ekkor.
Most 22 vagyok, ő 25, ha minden így halad, másfél év múlva esküvő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!