Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehetett a baj? :S (lent)

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, barátom még nem volt, de volt már aki akart velem járni de nekem nem tetszett. Nah de a lényeg:

Volt egy fiú akinek én is tetszettem meg nekem is ő, találkoztunk is párszor, de az egészből nem lett semmi, neki most már van egy barátnője, de láttam pár napja és úgy tesz mintha meg sem ismerne. :S Kicsit csendesebb típus vagyok és lehet, hogy ez zavarta őt?:O Am. nem vagyok csúnya, szőke rövid hajam van, az alkatom is jó, az orrom körül van pár szeplő, de alig látszik. Csak ez, hogy csendesebb vagyok, de ez is csak akkor van ha valami nincs rendben nekem. És az igazat megvallva vele mindig olyankor taliztam, amikor ideges voltam, ezt ő észre is vette rajtam, kérdezte is, hogy mi a baj, de nem mondtam el neki. Lehet, hogy azt hitte, hogy szórakozom vele? Vagy az volt a baja,hogy nem közeledtem eléggé felé? Én nem értem :S

2009. aug. 10. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Személy szerint kifejezetten utálom a panaszkodást...ha nem humor vonalon mozog a társalgás akkor a rosszkedv csak terjed a másik félre is, úgyhogy lehet hogy nem érezte veled magát jól, viszont ez nem jogosítja fel őt arra, hogy ne vegyen észre....

Szerintem nem kellene vele foglalkoznod, van barátnője, mit izgat az, hogy mit tesz veled?

Nem az a probléma, hogy csunya avagy szép vagy, egyszerüen nem érdekled úgy mint egy barátnőt.

Nekem ez a véleményem

22/F

2009. aug. 10. 20:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem te egy kicsit félre érthettél. Nem panaszkodtam neki egy talin se, sosem szoktam panaszkodni senkinek, magamban feldolgozom és ennyi. Ezért is nem mondtam el neki, hogy mi a bajom, mert nem akartam azzal untatni. Mindig másról beszéltünk és én egyáltalán nem hiszem, hogy ragadós lett volna a rossz kedvem, mert ő elég sokat hülyéskedett... :/
2009. aug. 10. 20:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Tehát az idegességet nem panaszkodással egybekötött beszélgetésnek értetted, hanem csendes voltál mert idegeskedtél...akkor a panaszkodást helyettesítsd be némaságra
2009. aug. 10. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!