Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim is lehetett?

Figyelt kérdés

A minap felhívott egy srác, privát számon. Azt mondta egy közös ismerősünktől van meg a telefonszámom.

Aztán arról érdeklődött, hogy nem szeretném véletlenül megismerni. Említettem a kapcsolatom, és, hogy az ilyenbe nem megyek bele.

Erre ő: És esetleg ha látnál és bejönnék, lehetne-e róla szó, hogy váltsak?...

Na itt elegem lett. Kicsit erős.

Szóval ezután hívott nemsokkal a barátom. Levágós kicsit, gyanakszom, ő kért meg valakit.

Szerintetek jogosan gyanakszom? Sajnos nem találkozunk a leggyakrabban, de tudja, hogy szeretem.

2011. szept. 21. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elég valószínű hogy "hűségteszt" volt.
2011. szept. 21. 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:

a kis.......:D:D:D:D

háháháhá

2011. szept. 21. 19:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is valószínű, hogy ő volt, de szerintem nincs benne semmi. Ha eddig nem 100%-osan bízott meg benned, akkor mostmár tudja, hogy megbízhat nyugodtan. Mióta vagytok együtt?
2011. szept. 21. 19:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Rákérdezzek? Mélyen a szemébe nézve.. Amolyan vesébe látó tekintettel. Ha ő lett volna, így lebukna. Nem bírja azt a nézésem ki..
2011. szept. 21. 19:39
 5/6 A kérdező kommentje:
3 hónapja vagyunk együtt.
2011. szept. 21. 19:39
 6/6 habibi ***** válasza:
nézzél rá úgy nyugodtan, teremtsd le! hát hol a bizalma? szégyellje magát!
2011. szept. 21. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!