Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemsokára 17 leszek és még nem volt pasim, pedig nagyon sok lehetett volna de nem volt tökéletes ezért nem jártam egyikkel sem. Mért vagyok ilyen? és nagyon elvagyok már csúszva?
Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 16:36
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy túl nagyok az elvárásaid. Elcsúszva viszont nem vagy, nem követelmény, hogy 17 évesen legyen barátod. Lesz amikor lesz.
2/8 anonim válasza:
ne elemezgess minden pasit h mennyire tökéletes. ha aztérzed h vmi teccik neked benne, vmi miatt vonzódsz hozzá, askkor ne keress benne hibákat, ragadd meg azt ami bejön, és affele indulj el.
3/8 A kérdező kommentje:
háát megpróbálok akkor igy tenni
de ilyen korban már csak sexelni akarnak a paik és nekem még pasim se volt igy elég nehéz lesz :(
2009. aug. 23. 17:37
4/8 anonim válasza:
Én 19 vagyok de nekem se volt még pasim, mégsem érzem úgy, el vagyok késve. De én nem várom el, hogy valaki tökéletes legyen veled ellentétben.
5/8 anonim válasza:
Ne azzal menj el aki csak azt akarja, am is, nem mind olyan:)
Másrészt meg, ne azért válasz valakit, mert cikinek érzed, hogy nincs. Ismerek olyan 18, lassan 19 éves lányt, aki 1-szer volt szerelmes, de nem jött össze, neki se volt még "barátja". Nekem se volt "barátnőm". 21f
Nem a kor a lényeg, hanem hogy mikor eljön, az őszinte legyen:)
6/8 anonim válasza:
júniusban múltam 17 és áprilisban volt először barátom. ő sem a szexre hajtott, keress normális srácot, és teljesen mind1, hogy hányadik kapcsolatodról van szó. 17/L
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) am soha nem jönnék össze pasival azért hogy csak legyen végre
am nem is nagyon érzem magam még felkészültnek meg nem is nagyon hiányzik még nekem a szerelem ez ugye nem baj??
2009. aug. 24. 10:50
8/8 anonim válasza:
Nem:) Az, hogy mikor érzed magad késznek rá, nagyon függ a környezettől, amiben felnőttél, hogy hogy "neveltettél", nincs 2 ugyanolyan ember, nem véletlenül:) Csak merd felvállalni, hogy más vagy, s ne tedd tönkre magad csak mert nem "divat" ahogy érzel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!