Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak most errol? Ugy erzem h csalodtam egy kicsit a paromban. Nem vartam el ezt tole
Figyelt kérdés
Oszinten nem merem elmondani a dolgot sem a szuleimnek sem a baratnoimnek mert nemtudom h hogyan reagalnanak ra,inkabb megkerdeznelek titeket h mi a velemenyetek errol. A baratommal kb 5 eve ismerjuk egymast..3honapja egy part alkotunk,legjobb baratok voltunk..az elejen minden tokeletesnek latszott..minden szabad idonket egyutt toltottuk.Nagyon sokat ott voltam nalla,viszont mind ketten dolgoztunk.Az egyik hetvegen beszelni akart velem..nem erre szamitottam oszinten szolva.Elmeselte nekem h ez neki meg tul gyors h osszekoltozunk es h ilyen sokat egyutt legyunk..neki meg nem volt ien komoly kapcsolta es azt mondta h hozza kell meg szokjon ehhez..es h lassitsunk kicsit:s nemis tudtam h mit reagaljak erre..mostmar csak hetvegente talalkozunk de ez nekem keves..mit tegyek? Kerlek szepen adjatok par tanacsot vagy h ti mit gondoltok errol..koszonom szepen..2012. okt. 29. 15:43
11/15 anonim válasza:
Ha egy egész 7végét nálad tölt, eleinte sok is. Amúgy meg 2-3 naponta tali is korrekt. Ha nem dolgozik
12/15 A kérdező kommentje:
Hat dolgozik sajnos este 7 ig..eleg lessz ha hetvegen talalkozunk..koszontem szepen meg egyszer..:)
2012. okt. 29. 16:04
13/15 anonim válasza:
Bocsi, de en ezzel nem nagyon ertek egyet!Szerintem ez nem tul jo jel. En azt tapasztaltam,hogy ha egy srac a legelejen nincs erted megorulve akkor kesobb sem lesz. Az igazsag szerintem az,hogy nem Te jobban akarod ezt az egeszet,mint o. En a helyedbe nem ragaszkodnek ennyire ehhez a dologhoz, ha mar most felmerult benne a ketely akkor ... Mi a baratommal 4 honapja vagyunk egyutt es mindig egyutt vagyunk es ez egyaltalan nem sok egyikunknek sem!Ha ez a srac beled lenne zugva,akkor minden alkalmat kihasznalna,hogy lathasson! Nem birna ki,hogy ne!Es neki adott lenne a lehetoseg de megse el vele. Volt nekem is ilyen "pasim" aki inkabb otthon netezett,minthogy velem lett volna. Nem is lett belole semmi....25/N
14/15 A kérdező kommentje:
Mit tudjak most ez ellen tenni..? Semmit,ugy erzem...
2012. okt. 29. 17:45
15/15 anonim válasza:
ha valaki éveken át páratlan volt akkor igényli a magányt....nehezen fogadja el hogy egyszercsak valaki folyton ott van vele...kell egy kis énidő...engem megfolytana a mindennapos találkozás....persze nőként ez más....minden nap jólkinézni meg ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!