Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel foglaljam el magam, hogy ne gondoljak a barátomra? (holnap lesz 2 hete hogy szakítottunk)

Figyelt kérdés
Amikor a barátomra gondolok,folyton sírnom kell.Nagyon szeretem őt,még most is.Ő szakított velem,mert ígértem neki valamit,és nem tartottam be.Mivel foglaljam el magam,hogy ne gondoljak rá?
2012. szept. 30. 23:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nekem csak egy dolog volt hatásos: egy új kapcsolattal. Lehet, hogy rövid lesz, és nem őszinte, de elnyomja a gyászt.
2012. szept. 30. 23:12
 2/13 anonim ***** válasza:
Más pasikkal. Emberekkel, barátokkal. Hobbid ha van akkor aktívan műveld. Vagy hódísd vissza a barátodat :)
2012. szept. 30. 23:12
 3/13 A kérdező kommentje:

új kapcsolatra lenne lehetőségem,de nem szeretnék úgy valakivel összejönni,és átverni,hogy mást szeretek.ennek szerintem semmi értelme nincs.:\

2.válaszoló még is hogyan?...nem tudom mivel visszahódítani .

2012. szept. 30. 23:16
 4/13 anonim ***** válasza:

Szóval ahelyett, hogy próbálnál túltenni rajta, és keresni mást, akivel lehet, hogy sokkal jobb lesz és sokkal jobban megszereted, ahelyett itt őrlöd magad. Még ha nem is lesz tartós kapcsolat, segíteni fog elfelejteni az előzőt.

Irigylem a problémáidat. (Ne vedd sértésnek.)

2012. szept. 30. 23:19
 5/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod.lehet,hogy meg fogadom a tanácsod.remélem igazad lesz.
2012. szept. 30. 23:20
 6/13 anonim ***** válasza:

ne is akard visszahóditani,az ex nem véletlenül ex...

első körben szerintem menj el egy hatalmasat bulizni,kérd meg a barátaidat,hogy bármi történik,vigyázzanak rád és vigyenek haza,aztán hadd szóljon

ha ez megvan,akkor szánj egy napot arra,hogy összepakolod az összes cuccot,ami tőle van,vagy rá emlékeztet,és elteszed nem látható helyre.

és ha ez is megvan,akkor hallgass órákig szerelmes számokat,bőgj borzasztóan sokat,de csak 1 napot szánj erre,ne nosztalgiázz sokat

figyeld meg,hogy jobban leszel ezek után

2012. szept. 30. 23:21
 7/13 A kérdező kommentje:
sajnos még fiatal vagyok,a szüleim nem engednek bulizni,pedig tényleg jól jönne.:| köszönöm hogy írtál.:) sokat segítettél! a szerelmes számok és a sok bőgés már 2 hete megy.:S
2012. szept. 30. 23:27
 8/13 anonim ***** válasza:

de döntsd el magadban,hogy nem hagyod el magad.ha fiatal vagy,akkor meg főleg ne.2év után én is azt hittem,hogy a szivem meg fog szakadni,és nem fogom túlélni.aztán 0 hét depi után megráztam magam,és azt mondtam:na jó,elég.most összeszedem magam.és tádámm :)

sok sikert,kitartást,és tényleg ne hagyd el magad

2012. szept. 30. 23:30
 9/13 anonim ***** válasza:

Eleinte én is így voltam ezzel, nem akartam megbántani másokat, búfelejtőnek használni őket, de feladtam. Egyszerűen sehogysem ment és rájöttem, hogy sose fogom túltenni magam, ha nem próbálkozok. Aztán sikerült továbblépnem, közben pedig megtaláltam azt akire tényleg vágyom. Szerencsére nem hagytam komoly nyomokat a srácban sem, tekintve, hogy ő sem gondolt ezt a dolgot olyan hű de komolyan.

Egyébként azóta volt még egy ilyenem. Ott kölcsönösen megbeszéltük, hogy csak búfelejtők vagyunk egymás számára, átsegítjük egymást a nehéz időszakon. Aztán végül ő lett a férjem. :)

2012. szept. 30. 23:34
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát próbálj a barátokkal lenni, sportolj, keress valami hobbit, dolgozz. Sajnos mást nem igen lehet csinálni, max majd kihevered. Én is lehet ilyen helyzetben leszek pár nap múlva, igaz itt fordítva, a barátnőm akar szakítani velem 3 év után, én meg már 3 napja nem vagyok ,teljes, ez a tipikus bizonytalanság érzése, meg a szomorúság hogy ilyen meg eshet.Nos drukkolok hogy túl lépj rajta, és hamar találd meg az igari társad. Sok sikert!

22/F

2012. szept. 30. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!