Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom az előbb közölte, hogy már nem kíván és persze szakítottunk is. Úgy érzem magam, mint valami megunt játék. Hogy szedjem össze magam? 21/L
nekem is 2 évnek lett vége nemrég,és borzasztóan rossz.de már nem fogadnám vissza.
viszont, nézd a jó oldalát,nem csalt meg,hanem elmondta.
fogd fel tapasztalatként,és lépj tovább
az önbecsülésed pedig próbáld újra felépíteni.vásárolj,új haj,smink,stb.nekem sokat segített
mi lehet a srácokkal mostanság? szinte mindenhol erről hallok, hogy lelép ennek annak a barátja, engem is most hagytak el,és még ez is.
valami nagyon változik most a társadalommal...
úgy szedd össze magad, hogy élj magadnak, légy egoista, és tedd saját magad boldoggá és ne foglalkozz senkivel, mert mindenki más csak bizonytalan tényező.
elég szomorú ha egy kapcsolat csak abból áll h kívánják-e a másikat v nem. sztem jobb is h megszabadultál tőle, jobbat érdemelsz. komoly kapcsolat nem csak arról szól h kívánom-e a másikat.
mindenki azt mondja h a szex a kapcsolat alapja, de hát mindenki tévedhet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!