Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja? Megunt?
A kapcsolatunk elején minden jó volt. Bókolt, aranyos volt, figyelt rám. Mostanában azonban egyáltalán nem. Ehelyett a kioktatást kapom, meg a kritikát. Próbálok a kedvére tenni, de akármit csinálok, kiparodizál, kiröhög. Amikor kérdőre vonom bocsánatot kér, 2 napig minden happy aztán kezdi elölről. Mit csináljak?
21/L
Mióta vagytok együtt? Különéltek vagy együtt? Ha nem éltek együtt,hányszor találkoztok?
Ezek az infók azér fontosak lennének még :)
Leírás alapján az is lehet, hogy nem veled van baja,viszont rajtad vezeti le a problémáját...Mond el neki,hogy ez mennyire rosszul esik neked és ha nem változtat,akkor elhagyod.
Lehet, hogy a kioktatás, csak segítség, a kritika építő jellegű. Lehet, hogy túlzottan meg akarsz felelni neki, ezt parodizálja ki?
Nem tudom a részleteket, és az ő verzióját.
Ha egy konkrét példát leírsz, hogy mit parodizál ki, úgy tud az ember fair választ adni.
Vannak jellemző válaszaim bizonyos helyzetekre. Pl. ha valami meglep akkor általában: "Ez most komoly?!" ezt ő már kifejlesztette nyávogásra és ha olyat mond nekem ami szerinte nekem meglepő akkor nem várja meg a reakcióm, ezzel válaszol magának.
Kritika: mindenemet kritizálja, a ruháim, a cuccaim, újabban már a kaját is ha főzök neki. De nem normális módon, hogy mondjuk azt mondaná, hogy figyelj ez most nem sikerült. Persze...azt mondja szar és kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!