Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miez, mit gondoljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miez, mit gondoljak?

Figyelt kérdés
mar 7 eve elek párkapcsolatban,es nem reg volt egy felrelepesem,amit nagyon megbantam.a párom tudja,es ugy beszeltuk meg,adunk magunknak még egy eselyt.de eleg csunyan veszekedtunk,fejemhez vagott mindent....es ami a legfajobb azt mondta hogy mar nem szeret,vagy hogy nem tudja mit erez....napok ota nem ettem,nem alszom,es csak sirok...nagyon faj amit mondott.miért mondhatta?bosszubol vagy tenyleg nem szerethet már? :(

2012. okt. 1. 11:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát simán meginghatott ettől, ezen ne lepődj meg. Teperj nála, aztán majd meglátjátok, de lehet, hogy soha nem tud megbocsájtani.
2012. okt. 1. 11:42
 2/7 A kérdező kommentje:
bocsajtani lehet,csak felejteni nem.nemigaz? ő is azt mondta majd az idő wldonti,meg h h fogok viselkedni...es h sokat kell tepernem nala h ujbol jo legyen.
2012. okt. 1. 11:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Így van, igazából most tényleg annyit tehetsz, hogy mindent megteszel, kedveskedsz neki, remélhetőleg fel tudja majd dolgozni ezt az egészet, ez a jövő kérdése.
2012. okt. 1. 11:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát ez elgondolkodtató!Én nem tepernék,mert esélytelennek ítélem ezt a kapcsolatot!Ahányszor csak össze vesztek komolyabban ezt mindig a fejedhez fogja vágni!!Jól gondold meg,mert csak el pazarolod a fiatalságod,egy olyan kapcsolatra ami labilis.:((
2012. okt. 1. 11:51
 5/7 A kérdező kommentje:
mi nemigen szokunk veszekedni...sőt szinte alig veszekedtunk a 7 ev alatt.talan ez volt a nagyobb veszekedes...es csak ott akkor vagott a fejemhez dolgokat...azota ugy nem..ha aprosagon osszekapunk,az percig tart,es szent s beke
2012. okt. 1. 12:02
 6/7 anonim ***** válasza:

a 4-essel én is teljesen egyetértek!

egyébként nem véletlenül csalhattad meg a barátodat, valami nem volt oké a kapcsolatban. ráadásul pont a kritikus 7.évben jártok. tudom, hogy ennyi idő borzasztó nehéz az elválás, és olyan kilátástalannak tűnhet a jövő, de egy rossz párkapcsolatnál nem rosszabb az egyedüllét, tapasztaltam :)

2012. okt. 1. 12:03
 7/7 A kérdező kommentje:
szeretem en ot,es tudom h ő is,csak faj neki amit tettem.es nagyon megbantam....nem tudok nelkule elni....es meg akarok valtozni....szeretnem ha mi es a kozos fiunk boldog calad lennek..es ezeert mindent elfogok kovetni,hogy igy legyen.
2012. okt. 1. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!