Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hittem, hogy tetszik, de most csalódtam. Olyan rosszul érzem magam, mitől? 15/L
Van egy srác (17 éves). Eddig tetszett meg minden, de meg tudtam róla valamit, ami miatt csalódott vagyok. Nagyon haragszom magamra amiért ki alakítottam róla egy saját képet, és azt hittem, tényleg olyan. Különlegesnek véltem, másnak, mint a többi srácot. De úgy néz ki, ő is olyan, mint a többiek.
Most pedig, hogy megtudtam róla ezt a dolgot, rájöttem, hatalmas nagy szakadék van köztünk, és ez soha nem jöhetne össze. Így viszont olyan üresnek érzem magam, és nem tudom, mitõl van. Annyira rosszul vagyok.
Nem õt hibáztatom. És tulajdonképpen nem is benne csalódtam, hanem magamban.
Nem akarok panaszkodni, csak nem tudom megfogalmazni a kérdést...
Rájöttem, hogy egyáltalán nem ismerem. Hetekig mégis a fellegekben jártam. Valahányszor láttam, mindig elolvadtam. És nem akartam, hogy elmúljon ez az érzés, mert már sokszor voltam így. De a neten láttam képeket róla, ami egy rossz társaságban készült. És én eddig nem tudtam, hogy ő benne van ebbe a bandába, mert soha nem láttam õt velük, de a képek egyértelmûek.
És így most meg minden olyan rossz. Tudom, hogy a csalódottság miatt, de rossz így, és azt akarom, hogy ez ne számítson, de nem tudom elérni, hogy ne érdekeljen, hogy kikkel lóg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!