Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben hogyan mutassam ki a fiú osztálytársamnak, hogy nekem is tetszik?
Az egyik barátnőmnek (osztálytársam) is tetszik a fiú, vagyis nagyon látszik rajta, pl mindig a fiút nézi, hogy mit csinál, hol van, stb.. Megkérdeztem a barátnőmet, de azt mondta hogy nem akar a fiútól semmit sem. Azt nem tudja, hogy nekem is bejön a srác, mert régebben még nem tetszett, csak nemrég figyeltem fel rá. A fiú már több jellel is kimutatta, hogy én tetszenék neki. Többször megérintett már, ilyenkor láttam a barátnőmön, hogy mintha haragudna ezért, de egyikünk sem tette szóvá ezt. Ezen kívül még több módon is jelezte nekem. A lány csak az osztályban a legjobb barátnőm, sulin kívül vannak barátaim, meg amúgy sem vagyunk olyan igazi barátnők. Neki még ezen a fiún kívül vagy 4-5 másik srác is tetszik. Ebben az esetben hogyan közeledjek a fiú felé? Mikor pl hely van a fiú mellett a padon egyből odaül mellé, de sosem beszélnek egymással. Vagy többször a srác mellé áll, állandóan a közelében van. Mit csináljak? Ötletek?
Ha számít az, egyik osztálytársam mondta nekem, hogy ez a fiú nem bírja a barátnőmet. Látszik is, mert még sosem beszéltek egymással, de velem mindig kedves, aranyos ez a fiú..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!