Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a legcsúnyább visszaut...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legcsúnyább visszautasítás, amit nő mondott nektek?

Figyelt kérdés
Lányok, mi volt a legcsúnyább visszautasítás, amit mondtatok? :)
2012. okt. 28. 22:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hú, hát volt egy pár. :D Talán a legemlékezetesebbek top 5-je:

#5 "Te most komolyan gondolod, hogy össze akarnék ismerkedni pont veled?"

#4 "Ocsmány gnóm, húzz vissza a bányába, legalább feljön a szén."

#3 "Bocsi, de téged még rémálmomban sem akarlak látni."

#2 "Te csak zombiapokalipszis esetére leszel jó, mert amint meglátnak téged, azonnal visszakaparják magukat a föld alá."

#1 Ez pedig egy olyan szívatás volt, amit nem kívánok senkinek, és nem is emlékezek rá vissza szívesen.

2012. okt. 29. 09:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Azert brutalis, hogy milyeneket irtatok ide. Nem tudom, hogy kamuztok -e, vagy tenyleg letezik olyan ember, aki igy alaut a masiknak, mindegy, hogy ferfi, vagy no. En sosem mondanek ilyesmiket egy fiunak sem, azert van bennem annyi betyar becsulet. Mondjuk meg nem is probalkozott nalam olyan fiu, akit kategorikusan elutasitottam volna. Eselyt mindenki kap, hacsak nem valami alparian bunko alak. En oszinte vagyok mindig, illetve illemtudo is. Ha valakit le akarok razni, akkor diszkreten es becsomagoltan adom a tudtara, hogy ne alazzam meg meg veletlenul sem. Ahogy az adjon Isten, ugy a fogadj Isten. 21l.
2012. okt. 29. 10:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Amiket én leírtam, azok mind meg is történtek velem. Pedig egyáltalán nem voltam bunkó, alpári, sem semmi ilyesmi. Csupán nagyon előnytelen külsővel rendelkezem, ennyi. (11-es voltam.)
2012. okt. 29. 13:19
 14/16 anonim ***** válasza:
miért mutatkozzak be neked? most látsz utoljára :)
2012. okt. 29. 16:48
 15/16 anonim ***** válasza:
12-es akkor ha egy csöves elkezd rád nyomulni, és beszól alpárikat te szépen megmagyarázod, hogy te még szűz vagy? :)
2012. okt. 29. 16:50
 16/16 anonim ***** válasza:
15: Nem szoktak nekem csovesek beszologatni, nem nagyon kerulok a kozelukbe. Ha igy nezzuk, akkor eddig a "legbunkobb" beszolok a komuvesek voltak egy epitkezesen. Futtyogtek, meg jofele, kapna tolem, stb. dolgokat mondtak. Szoknyabanvoltam, szoval ertheto, de csak felejuk mosolyogtam es a reszemrol ennyi is volt. :)
2012. okt. 29. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!