Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszautasít, majd rám hajt. Miért?
Nemrég megismertem egy lányt. Hamar összeszoktunk, sok hasonlóságot fedeztünk fel egymásban. Félreérthető megnyilvánulásai is voltak (külsőmet dicsérte, becézgetett, stb), így ebből azt szűrtem le, hogy lehet köztünk több barátságnál is. Sőt, eléggé megfogott a belső tulajdonságaival, így komolyabbat is el tudtam volna képzelni. Elkezdtem vele játékosan flörtölni, nem nyomulós stílusban. Egy darabig vette, majd leállított, és közölte, hogy ő ezt nem akarja, nem kell neki kapcsolat, hagyjam békén. Felfogtam, bár nem értettem. Erre nem telik el 1-2 nap, és most meg ő kezdett látványosan nyomulni rám. Nem egy agyatlan kis tiniről van szó, hanem egy értelmes, kedves, érett gondolkodású (ezek után meggondolandó) lányról.
Ezek után mit gondoljak? Kérdeztem tőle burkoltan, hogy miért csinálja, de nem válaszolt érdemben. Mindketten nagykorúak vagyunk, nem osztálytársak közötti "játékról" van szó. Csak nekem valahogy a visszautasítás elvette a kedvem az egésztől.
Hagyd nyomulni, míg célhoz nem ér... Ha újra megcsinálja, amikor komolyra fordulna, akkor meg faképnél kell hagyni, mert az már szívatás.
Mondjuk, nem ártana a kommunikációban odáig jutnotok, hogy egyenesen is megkérdezhesd tőle, mi volt ez.
22/F és 21/L
Az a baj, ha nekem valaki azt mondja, hogy "nem", akkor utána már nem teszek semmit az ügy érdekében. Eddig mindennel így voltam. Most meg, hogy visszatáncol hozzám, nem tudom, mit csináljak.
"Annyit mondott, hogy ő MÁR nem képes szeretni. Nem fejtette ki, de nem csak rám gondolt."
Az ilyen hangzatos kijelentések mögött rendszerint valami friss csalódás áll. Minden normális nő képes szeretni, és ami ugyanolyan fontos, vágyik arra, hogy szeressék. Ha valamiért megcsaltnak, kiábrándultnak, fásultnak érzi magát a férfinemmel szemben, attól még remélheti, hogy valaki megcáfolja ezt. Most lehet, hogy a gondolatai egy kisiklott kapcsolat körül járnak, de türelemmel, kedvességgel nyilván közel tudsz kerülni hozzá.
Már amennyiben tényleg akarsz tőle valamit. Ha ebből a kevésből merhetek ítélni, nem tűnik egyéjszakás lánynak, és nyilván odateszi magát egy szerelemben. Ha hosszútávra tervezel, lehet, hogy megéri.
Viszont nem én vagyok a Mentalista, felszólamlásnak helye nincs! Ezzel az erővel tökéletesen félre is értelmezhetem ezt a néhány momentumot. Próbáld meg magad kipuhatolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!