Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valami átok?

Figyelt kérdés

Mitől lehet az, hogy minden egyes lány, akivel eddig megismerkedtem, a mínusz 1. pillanattól fogva berakott barátzónába? Határozottan, mégis kedvesen közeledtem, külsőre talán megütöm az átlagos szintet (NEM küldök képet!); de kérem, hát nem igaz, hogy a különféle természetű és külsejű "nő"személyek közül egynek sem jövök be... Nem keresgélek rossz helyen, nem a partip*csákra szállok rá, és sokkal kevésbé nyom a latba nálam a külső, minthogy tudunk-e egy légtérben tartózkodni. Tucatnyi nőről van szó, és a 10 elmúlt évről.

Másik kérdés: hogy van az, ha egy nő utasít el egy férfit, és kéri, hogy "legyünk továbbra is barátok", akkor még a srác kér bocsánatot, hogy egyáltalán fel merte hozni a "lehetne köztünk több?" kérdést; de ha egy férfi utasít vissza egy nőt, és ő mondja, hogy legyenek barátok, a nő reakciója, hogy leharapja a fejét egy "felejts el, hülye f*sz!" mondattal becsomagolva?

Félreértés ne essék: ebben nincs általánosítás, személyes és környezetemben tapasztalható dolgok alapján állítom/kérdezem ezeket. Nem célom megérteni a nőket, de - főleg az első - még azt a maradék kis önbizalmam is elveszi.

2012. szept. 5. 17:34
 1/9 A kérdező kommentje:
De ami a legeslegsz*rabb: TÉNYLEG azt képzelik utána, hogy a barátjuk maradok örökre, meg lelki szemetesláda...
2012. szept. 5. 17:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Nagyon sokszor lesz barátságnak induló kapcsolatokból szerelem..Mert már ismered a másikat, kialakult a bizalom..stb..Talán ezzel kellene kezdened vmit.
2012. szept. 5. 17:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Volt, hogy kezdtem. Volt, hogy utána még évekig húztam, évekig mellette voltam, nem szálltam rá. Majd egyik napról a másikra eltűnt. Olyan is volt, hogy én tűntem el a lány életéből, mert nem bírtam tovább.
2012. szept. 5. 17:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan kisugárzásod ami vonzó a nőknek, írtad is h nincs nagyon önbizalmad. Ezen csak úgy javíthatsz hogy minél több csajt megszólítasz úgy, hogy nem foglalkozol a reakciójukkal, leszarod ha elküldenek. Ezek után nem lesz benned annyi szorongás a nők miatt.
2012. szept. 5. 17:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Talán túlságosan empatikus, megértő vagy velük, és nem minimum egyenrangú félként közelítesz hozzájuk. Az elején nem kifizetődő a törődő barát hozzáállás, de utólag -a kapcsolat közben-, már viszont jó pontként könyvelik el.

"Másik kérdés:..."

Mert ők vszeg nem törekednek olyan kapcsolatra, ami nem hozza az elvárásaikat, bár köztük is vannak, akik a már rangon aluli viszonyokból utólag nem tudnak kilépni. A férfiak között meg talán több a plátóian, kitartóan reménykedő típusú (ún. pincsi).

"Nem célom megérteni a nőket"

Ne is tedd, mert hímből max. egy homár tudna a legközelebb férkőzni ahhoz a "logikához". Inkább légy férfi, döntsd el végre, hogy mit is akarsz egy nőtől (remélem erről van már elképzelésed), és tégy is érte, ne pedig a kényük-kedvük kiszolgálója légy! Ne azt határozd meg elsősorban, hogy milyen lány tetszene, hanem azt, hogy milyen lenne hozzád való, akivel passzolnátok is, és ha jó az elképzelésed, akkor nagyobb a valószínűsége a sikerednek.

2012. szept. 5. 18:00
 6/9 A kérdező kommentje:
4-5. válaszadó: köszönöm, van benne valami!
2012. szept. 5. 18:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Erről az a szívatós tinijáték jut eszembe, amikor az igazi férfit keresik és az a körítés, hogy az igazi férfi udvarias, megkérdezi leülhet-e a hölgy mellé, megkérdezi megfoghatja -e a kezét. A harmadik feladat megcsókolni. Ha engedélyt kérsz arra is, elbuktad. Egy igazi férfi sohase kérdezi ezt meg... :)))

Remélem érthető.

2012. szept. 5. 18:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne jófiúként közeledj hozzájuk hanem mint aki jól meg akarja dugni őket! Persze ha a külsőd is rossz elhajtanak így is-úgy is!
2012. szept. 5. 18:40
 9/9 anonim válasza:
a 4.- 5. tényleg hasznos :) egyetértek velük :)
2012. szept. 5. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!