Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is szoktak olyan gondolatai lenni hogy a boldog párkapcsolatban lévő srácok bárcsak megpusztulnának?
Eléggé szégyellem, de mindig a sínek alá kívánom az ilyeneket :/ (haverjaim közül azért nem de rájuk is mocskosul irigy vagyok...) Amikor Facebookon láttam múltkor hogy szakított vagy 3 pár egy napon egyszerre azt hittem orgazmusom lesz annyira jól esett látni :D De komolyan milyen suttyó vagyok már....... :/
EZ mással is így van?
Nem vagyok rossz pali különben de akkor is, nem vagyok lány sem hogy minden az ölembe hulljon.
18/f
én nagyon megértő típus vagyok, de szerintem te elég szánalmas vagy:D
23N
jah hát pont ezért kérdem meg itt, úgyse tudja senki ki vagyok :D Inkább itt tartsanak szánalmasnak mint az életben :D
Egyszerűen olyan megnyugtató érzés ha látom hogy más sem teljesen boldog :D De majd ha találok megfelelő bnőt sztem elmúlik
Ezt hivom en magyar menatiltasnak. Nem az a baj, hogy megdoglott a tehenem, az a baj,hogy a szomszede nem.
Inkabb orulj neki, hogy valaki boldog, egyre ritkabb manapsag!!!
am elég szentimentális tudok lenni, volt már hogy elbőgtem magam egy drámán meg nem vagyok seg*fej, de még én sem hiszem el miért érzem ezt a "ha az én tehenem döglött dögöljön meg a szomszédé is" effektust! :/
Am keresek csak nem könnyű, most találtam egy lányt de nagyon nem volt jó, nem szeretett/nem volt aranyos, csak tartott mint egy kutyát kb, úgyhogy inkább dobtam
Haha, hiszen még csak 18 vagy! Én mit szóljak? 30 éves létemre nem volt még semmilyen kapcsolatom se.
Na ezt olvasd el legalább 3-szor, ettől tutira orgazmusod lesz! :DDD
Csak tartott mint egy kutyát és te dobtad? Na ne viccelj! Ő vágott ki. Amúgy szánalmas vagy. Jó ötlet, hogy inkább itt írod ezt meg és nem az életben reklámozod a nézetedet, mert megagyalnának páran, jogosan.
27F
boldog párkapcsolatban vagyok
beszólsz, kiscsikó? :D
7-es, hát téged inkább sajnállak :( meg unokatesómat is 28 évesen, de ha egy korombeli van így azokat kívánom néha a pokolba inkább!
8-as, nem ő dobott mert megint akar tőlem vmit, csak el van tévedve a lány kicsit annyi a lényeg. És jah erre való ez az oldal. :P
9-es, ha kb 20 körüli vagy akkor elmehetsz a pics**ba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!