Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lennétek olyannal párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennétek olyannal párkapcsolatban olyannal, aki nálatok sokkal gazdagabb?

Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 12:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ez mekkora szélsőségeket akar jelenteni?
2012. júl. 18. 12:27
 2/14 anonim ***** válasza:

Ha szereted az illetőt, akkor szerintem ez nem lehet akadály, valamilyen szintig ....

Nálam sosem a pénz volt a domináló tényező ...

19/L

2012. júl. 18. 12:29
 3/14 LynyrdSkynyrd96 ***** válasza:

Erre a Kalapácsféle Omennek van egy jó száma http://www.youtube.com/watch?v=vcwcV4zVcLQ

16/f

2012. júl. 18. 12:30
 4/14 anonim ***** válasza:
61%
naná :) de csak ha nem sajnálja tőlem a pénzét
2012. júl. 18. 12:32
 5/14 ASOT ***** válasza:

Engem nem zavarna ha a csaj gazdagabb lenne :)

Csak mellé értelmes is legyen és ne legyen egy "jajj de cuki muki kutyuli"

2012. júl. 18. 12:33
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha normális és nem olyan, h visszaél a pénzével, hanem rendes akkor igen.

18L

2012. júl. 18. 12:37
 7/14 anonim ***** válasza:
Főiskola alatt volt egy olyan barátnőm, akinek a családja már-már undorító módon volt gazdag. Eddig nekem a családi hátterem mindig gazdagabb volt,mint a barátnőimnek, így ebben a kapcsolatban az elején csak kicsit zavart. A közepén meg már nagyon frusztrált, mert a csajnak olyan igényei voltak, vagyis lettek volna,amit én tartósan nem tudtam volna biztosítani. Állítólag őt nem érdekelte, de engem nagyon-nagyon zavart. Szakítottam is vele, persze a "kaszt" különbség miatt, és igazából nem is bánom, mert állandó frusztrációs streszben szar élni.
2012. júl. 18. 13:12
 8/14 Diavolino44 ***** válasza:

En mindig megdolgoztam a penzert, ezert igenis zavarna ha lanyt nem erdekelne, mert neki mindig is volt penze.

Amugy a nok 50% anak ez inkabb eletcel mint zavaro tenyezo.

27F

2012. júl. 18. 13:22
 9/14 anonim ***** válasza:

igen, ha a férfi gazdagabb akkor nincs gond, fordított helyzetben már más lehet a helyzet, főleg ha a lánynál a szülők a gazdagok és elvárná hogyha összeköltözne a pasi is tudja biztosítani ezt.

viszont attól hogy gazdagabb elvárnám hogy ne akarjon megvenni különböző méregdrága ajándékokkal és hogy ne vágjon fel folyton a pénzével és ne az anyagi világ legyen a legfontosabb.

2012. júl. 18. 16:11
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha tetszik a csaj és renden van mentálisan is, akkor miért ne.
2012. júl. 18. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!