Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hányszor szoktatok hazudni egy párkapcsolatban?
Ebbe beletartozik a kegyes hazugság is.
Tudtok mondani egy számot kb megközelítőleg naponta, vagy havonta? Kíméljetek meg attól az álszent szövegtől,hogy soha! Életkort is kérek
a "Most jó? " kérdésre mindig azt válaszolom: majd az lesz.
Más most nem jut eszembe.
Soha <- nem álszent szöveg.
Amire nem tudnék őszintén válaszolni, arra nem válaszolok.
Ha nem tudok valamit őszintén kimondani, azt nem mondom ki.
Ha valami amit gondolok/ érzek nem tetsző lehet a másik számára azt nem mondom ki, hallgatok róla vagy végső esetben kimondom ahogy gondolom.
az elején sokszor, nem szeretem ha hamar kiismernek, nem is igazi hazugság cask füllentések, elterelések, aztán egyre kevesebbet, 3-4 hónap után már 100%-osan őszinte vok, de tleg semmit nem hazudnék.
23/F
Nem szoktam hazudni. Hogy milyen gyakran? Nem tudom..évente egyszer.. Az se hazugság, inkább csak nem mondom meg mondjuk a teljes igazat.
De az hogy naponta? Egy párkapcsolatban? Szerencsétlen pasijaid...vagy nőid..
Közvélemény kutatás szerint, egy átlagos ember 10 perc alatt 3- szor hazudik és ez csak egy átlag ember.
S ebből szerettem volna megtudni,hogy párkapcsolatban hány százalékban hazudnak, milyen sűrűn. Persze, mindenki azt mondja,h ő soha, meg nagyon ritkán, de az adatok nem hazudnak.
Persze... Na de nem kapcsolatban.
-Szia pajti. Ráérsz ma?
-Bocsi, de ma a nővérem jön hozzám.(egyébként k.urvára semmi kedvem most kimozdulni, csak nem akarom megbántani)
Igen. Ilyen hazugságok, füllentések előfordulnak az emberekkel, úgyis hogy már észre sem veszi igazán. Egyszerűen kimenti magát az illető egyes helyzetekből.
De ezek nem a párkapcsolatban fordulnak elő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!