Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 éves párkapcsolatban lévők hányszor sexelnek hetente? Hogyan dobhatnám fel a sex. életünket?
csald meg. az TUTI feldobja.
de gondolkoz el azon hogy még 6évet kell majd szexelned, micsoda unalom lesz. mert annyi új ötlet nincsen.
Az első hozzászóláshoz, inkább nem fűznék semmit....
Mi csak 2 éve vagyunk együtt...de vannak napok, mikor minden nap szeretkezünk, de van akár 1 hét szünet is....ezzel szerintem nincs probléma...És mivel lehet feldobni?? Mi vettünk "játékokat": bilincs, vibrátor..Szexi fehérnemű...és van más hely is a szexre, mint a hitvesi ágy:) Mi elég nyitottak vagyunk, és teljes a bizalmunk egymás iránt, így voltunk már 3-asban..és néha-néha elmegyünk swingerklubba....nekünk így tökéletes...remélem tudtam segíteni...
Már elnézést, de...
Az első válaszadónak valószínűleg komoly etikai torzulásai vannak. Nem tudom honnan veszi, hogy a megcsalás feldobja a pár szexuális életét. Mivel 90%, hogy inkább megöli. Sőt viszi magával az egész párkapcsolatot is.
Kérdésre válaszolva:
Páronként változik, hogy mivel lehet, de jó ötlet lehet a szerepjáték, helyszínváltoztatás, és bármi ami egyikőtöknek sincs ellenére. Szerelemben mindent szabad. :)
Az előző kommenteket nem éppen egyetértéssel olvasva, annyit fűznék a dologhoz, hogy szerintem semmi olyat ne tégy, amire nem vágysz Te is, és amit a lelked mélyén, őszintén nem helyeselsz! (erkölcsileg, stb.) Csak azért, mert szerinted a férjed izgatónak találná, ne tégy olyat, ami nem illik a személyiségedhez, az értékrendedhez, mert nem lesz jó!!! És főleg a hatás sem garantált.
Szerintem eleve gáz, ha egy kapcsolatot csak szexuális segédeszközök használatával, vagy 3. bevonásával "lehet" feldobni -ismeretségi körömben akik ezt kipróbálták, azoknak pl. ettől nem lett jobb a kapcsolatuk, és nem mentette meg őket a szakítástól az efféle kísérletezés.
Az odafigyelés, kisebb-nagyobb meglepetések, sok közös élmény, programok, akár egy utazás (nem is kell messzire, drágán) többet segíthetnek.
A szerepjátékot a pasik imádják. egyébként mi lassan 4 éve vagyunk együtt, pont olyan a szex.életünk, mint az elején. Ennek szerintem az az oka, hogy mi egész héten alig látjuk egymást, és heti 1 max 2 szer szeretkezünk...
Tanácsom: éheztesd, és ingereld egy kicsit már 3-4 nappal az aktus előtt (mint ahogy szeretnéd). Pajzán sms-el e-maillel, akár társaságban 1-2 fülbe súgott szóval (de ne azt, h kívánlak), feltűnően szexi bugyiban (vagy anélkül) fürdés után szerelmed előtt pucsítva történő törülköző/kulcs keresés... ha fiú vagy, vedd fel szerelmed tangáját... :) vagy végy erre a célra egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!