Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszabb ideje párkapcsolatban levők: ti hányszor hívjátok fel egymást egy nap alatt?
hát mi neten beszéltünk napközben általában.
ha erre nem volt lehetőség, akkor telefon, mondjuk olyan 2szer egy nap. egyszer én, egyszer ő, hogy egyenlően legyünk.
meg olykor sms.
10 éve házas vagyok.
ha leküldöm a teszkóba kb 2 percenként hív, mert nem tudja milyen tészta, milyen tojás... Akkor minek ajánlja, hogy bevásárol... na mindegy.
Együtt éltek? Mert ha együtt éltek érthetőbb ha nem hív, hisz este ott lesztek egymásnak élőben.
Ha nem éltek együtt akkor illene, napi.kétnapi rendszerességgel, Nekem ez lenne az igényem, azt tartom reálisnak.
Saját részről nem tudok nyilatkozni, mert még rövid ideje tartó párkapcsolatom sincs.
Van egy lány osztálytársam, akinek olyan csomagja van, hogy ingyen hívják egymást a barátjával. Csakhogy ő szerintem túlzásba viszi. Egy délelőtt alatt, amíg suliba vagyunk kb. 4-5x hívja fel a barátját és kb. minden apró részletet elmesél.
Na, ez szerintem túlzás.
Szerintem egy nap 1-2 telefonhívás, vagy 1-1 sms oké. Ha nem találkoznak aznap, akkor még 2-3 hívás vagy sms oké, de szerintem ez ideális.
4es vagyok.
Amennyiben valamelyikünk külföldi kiküldetésben van, mi 10 év után is mindennap beszélünk egymással.
ha hetekig nem hív sajnos ott gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!