Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hosszabb ideje párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszabb ideje párkapcsolatban levők: ti hányszor hívjátok fel egymást egy nap alatt?

Figyelt kérdés
A párommal másfél éve vagyunk együtt, de mostanában már alig hív fel.Mindig azt mondja sok a számlája, csak nem tudom miért ha alig beszélünk.Régen minden nap felhívott többször is, hogy elmondja hiányzok neki, és annyira jól esett, de már egy jó ideje nem tesz ilyet.Nem azt mondom, hogy fél óránként hívjon fel, csak így nagyon rossz elviselni, hogy nincs velem, és nem tudom mit csinálhat egész nap. 20/l
2012. jan. 15. 19:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
külön országban hívunk, szinte soha nem beszélünk telefonon. msn
2012. jan. 15. 19:21
 2/11 anonim ***** válasza:

hát mi neten beszéltünk napközben általában.

ha erre nem volt lehetőség, akkor telefon, mondjuk olyan 2szer egy nap. egyszer én, egyszer ő, hogy egyenlően legyünk.

meg olykor sms.

2012. jan. 15. 19:21
 3/11 A kérdező kommentje:
Ja meg ez is, régen minden nap kaptam tőle sms-t volt hogy többet is, most meg hetekig semmi. Már neten se nagyon beszélünk, mert sok dolga van és nem is vagyunk fenn egy időben.
2012. jan. 15. 19:24
 4/11 anonim ***** válasza:

10 éve házas vagyok.

ha leküldöm a teszkóba kb 2 percenként hív, mert nem tudja milyen tészta, milyen tojás... Akkor minek ajánlja, hogy bevásárol... na mindegy.

Együtt éltek? Mert ha együtt éltek érthetőbb ha nem hív, hisz este ott lesztek egymásnak élőben.

Ha nem éltek együtt akkor illene, napi.kétnapi rendszerességgel, Nekem ez lenne az igényem, azt tartom reálisnak.

2012. jan. 15. 19:26
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem élünk együtt.Nekem azért rossz mert régen nem ezt szoktam meg.
2012. jan. 15. 19:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Saját részről nem tudok nyilatkozni, mert még rövid ideje tartó párkapcsolatom sincs.

Van egy lány osztálytársam, akinek olyan csomagja van, hogy ingyen hívják egymást a barátjával. Csakhogy ő szerintem túlzásba viszi. Egy délelőtt alatt, amíg suliba vagyunk kb. 4-5x hívja fel a barátját és kb. minden apró részletet elmesél.

Na, ez szerintem túlzás.

Szerintem egy nap 1-2 telefonhívás, vagy 1-1 sms oké. Ha nem találkoznak aznap, akkor még 2-3 hívás vagy sms oké, de szerintem ez ideális.

2012. jan. 15. 19:29
 7/11 anonim ***** válasza:

4es vagyok.

Amennyiben valamelyikünk külföldi kiküldetésben van, mi 10 év után is mindennap beszélünk egymással.

ha hetekig nem hív sajnos ott gond van.

2012. jan. 15. 19:31
 8/11 A kérdező kommentje:
Bocsi félreértettétek, nem arról van szó, hogy hetekig nem hív, hanem egy nap felhív maximum egyszer, de azt is csak letudja mintha kötelező lenne.
2012. jan. 15. 19:33
 9/11 anonim ***** válasza:
miért nem kérdezed meg tőle?
2012. jan. 15. 19:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Napi egyszer biztos, 1-2 sms-sel együtt. Együtt élünk, de olyan munkahelyem van, hogy pont elkerüljük egymást, konkrltan szombat esteés vasárnap vagyunk együtt. 2 éve vagyunk együtt.
2012. jan. 15. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!