Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban flörtölni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban flörtölni?

Figyelt kérdés
Hosszabb ideje élek párkapcsolatban, ez az első és egyetlen. És nagyon hiányzik az, hogy bókokat kapjak más férfiaktól is. A párom is sokat bókol nekem, és nő vagyok mellette, de mégis. Én egy csendes, visszahúzódó nő vagyok, nem szoktam ilyesmit kiprovokálni a férfiaktól, nem vagyok kihívó, egyszerűnek tartom magam. Egyébként szoktam kapni bókokat, de ezek ártatlan flörtök mindig. Ez szerintetek elítélendő?

2012. júl. 17. 19:17
 1/7 AvernusTriad ***** válasza:
Nem találok kivetnivalót abban, hogy szereted a bókokat :)
2012. júl. 17. 19:18
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
Ha szeretsz valakit, akkor miért kell másoktól is a bókokat megkapnod?:)
2012. júl. 17. 19:19
 3/7 anonim ***** válasza:

nem, ha nem kapod meg a párodtól amire vágysz, akkor keresd máshol

flörtöt, szexet, pénzt, boldogságot, törődést

nem vagy a párod tulajdona, azt csinálsz, amit akarsz

2012. júl. 17. 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:
ezekre sajnos szükség van, mert ha az ember nem kapja meg, egy idő múlva azt hiszi, hogy csak a párjának kell és kialakulhat a kapcsolatfüggőség, ami tönkreteheti/szi a kapcsolatot.
2012. júl. 17. 19:21
 5/7 anonim ***** válasza:
59%
Ebben nincs semmi rossz dolog hiszen leírtad, hogy a párod is bókol így nem ez a probléma, hogy ebből a szempontból elhanyagol. Egy kis pimasz flörtölés belefér egy párkapcsolatban még az idősebbeknél is mert ez az önbizalomnak is jót tesz de azt vedd figyelembe, hogy mire megy ki a játék így ha túl messzire mész akkor a pároddal szemben ez nem szép dolog. Nő vagy legyen tartásod és élvezd azt, hogy másodnak is tetszel de döntsd el magadnak meddig mehetnek el. Én biztos megfognám a segged kérdés, hogy te ezt hagyod-e :D
2012. júl. 17. 19:22
 6/7 A kérdező kommentje:

26 vagyok :)

nem léptem még át sosem azt a bizonyos határt

2012. júl. 17. 19:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezzel semmi baj nincs, én is ugyanígy vagyok. Imádom a páromat, ő is szeret engem, sokat bókol, de kell az a megerősítés is, hogy még mindig bókol nekem a többi férfi, hiszen a páromnak mindig is a "tökéletes" leszek.
2012. júl. 17. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!