Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is szoktak olyan gondolatai lenni hogy a boldog párkapcsolatban lévő srácok bárcsak megpusztulnának?
Eléggé szégyellem, de mindig a sínek alá kívánom az ilyeneket :/ (haverjaim közül azért nem de rájuk is mocskosul irigy vagyok...) Amikor Facebookon láttam múltkor hogy szakított vagy 3 pár egy napon egyszerre azt hittem orgazmusom lesz annyira jól esett látni :D De komolyan milyen suttyó vagyok már....... :/
EZ mással is így van?
Nem vagyok rossz pali különben de akkor is, nem vagyok lány sem hogy minden az ölembe hulljon.
18/f
Elárulom, hogy ilyenkor hiába lesz barátnőd, zavarni fog, hogy másnak több volt életében, vagy most is boldogabbak. Én sose szakítottam életemben, mert nem volt kivel, de ha velem is megtörténik (úgy 20 év múlva), akkor majd szólok, ha ezzel örömet szerezhetek neked :) Persze zavar, engem is, ha párokat látok, de az zavar benne, hogy nekem nincs. Az, hogy ők boldogok, az egy örömteli dolog. Legfeljebb az akkor a bajom, hogy nekem is tetszik a lány, de foglalt. :(
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!