Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak átétetek már viszonzat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak átétetek már viszonzatlan szerelmet? Éreztétek már úgy, hogy tönkrementek bele lelkileg?

Figyelt kérdés
Sajnos most nagyon szeretek valakit, de tudom, hogy nem lehet belőle semmi. Viszont azt érzem, hogy ő az, akivel akár az életemet is össze tudnám kötni. Ilyenkor mit kell tenni? Továbbállni még nem tudnék. Meddig érdemes várni egy lányra? Ti meddig vártatok? Akár hölgyek, fiatalabb lányok is válaszolhatnak.
2012. okt. 28. 00:03
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Utolsó, de beteg vagy...

Mindenki átélt már ilyet. Hidd el, a sima viszonzatlan szerelem még a jobbik eset. A legrosszabb az, ha együtt töltöttél x időt szerelmed tárgyával, imádtad, szőtted a terveket a közös jövőről, aztán egyszer csak ő már nem akarja folytatni. Te meg állsz ott bénultan, zsibbadt aggyal és próbálod megérteni, miért. Aztán kezdődik a hosszú-hosszú ideig való kattogás, hogy mit cseszhettél el. Persze csak magadat hibáztatod, őt nem. Na ez szar. Ha csak simán nem szeret valaki viszont, mielőtt még belevágtatok valamibe, azon nem olyan nehéz túllépni, hidd el. Ha világosan az értésedre adta a lány, hogy nem szerelmes beléd, akkor azt el kell fogadni. Te sem járnál valakivel csak azért, mert odavan érted, ha te érte nem. Túl leszel rajta, főleg ha nem keresd a társaságát.

2012. okt. 28. 01:18
 32/36 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet az előzővel. Azért nem, mert ha már egy csókig eljutsz azzal ,akire vágysz, már azt is megélted! Ha már megvan, akkor látod, hogy érsz annyit ,hogy kellettél neki /legalább egy darabig szamárként, amíg nincs ló/ De ha csuklóból elutasít, kivág, akkor meg eleve nulla az önbizalmad, és nullán vagy élményszint terén is, semmit nem kaptál belőle. Bár meg lehet érteni azt is ha megvolt már, és úgy csusszan ki a kezeid közül,de csak kiélveztél valamennyit belőle, csak sikerült megélni azt is ,hogy valameddig megvolt. Szerintem pont a semennyire sincs meg a rosszabb.
2012. okt. 28. 01:57
 33/36 anonim ***** válasza:

" Honorare válasza:

miert beszeltek ilyeneket!?

Mindenki a feladasrol beszel ennek a szerencsetlennek...

Kerdezo: Nem szbad fel adni!

Tobbiek sajnalom ami veletek tortent, de tamogatni kene a sracot!!!"

Azért, mert mindennek van egy ésszerű határa. Ha nem volt meg a kezdeti szikra és vonzalom, akkor szerencsétlen a feje tetejére is állhat, akkor sem fog kelleni neki. Vagy szerinted küzdenie kéne évekig, oszt hátha? Annyi mindenért szenvedni kell, akkor legalább már egy csajért ne kelljen vért izzadni. Ráadásul így saját magát fosztja meg a lehetőségtől, hogy találhasson valakit, aki tényleg vonzódik hozzá.

2012. okt. 28. 04:16
 34/36 anonim ***** válasza:

nekem eddig csak viszonzatlan szerelembe volt részem sajnos... most is ebben vagyok.. próbálok nem foglalkozni vele van elég gondom bajom:(

20 F

2012. okt. 28. 08:28
 35/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát. Harminc éves vagyok, a lány 22. De az is lehet, hogy kinevetne, ha valamit mondanék, vagy épp más típusú férfiak jönnek be neki.
2012. okt. 28. 11:42
 36/36 anonim ***** válasza:
21-es vagyok: semmi, de ink nem kezdek el "sírni", hogy megszoktam meg mittomén.. már csak röhögök rajt, 1x úgy is jön vki azt jóvan:D
2012. okt. 28. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!