Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tovébb lépnél? Maradnál és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tovébb lépnél? Maradnál és tűrnél? Maradnál és megpróbálnád újra kezdeni? Harcolnál és kicsinálnád lelkileg?

Figyelt kérdés
Van egy 2 éves fiam, az apja már a terhesség alatt elhagyott minket. Azóta nyitva a világra néha ismerkedem. Az első: cselédet akart, féltékenykedett, nem foglalkozott a fiammal. Leléptem, haza költöztem anyuékhoz. Második: hazudott a koráról, nevéről, életéről szinte mindent, lehallgatta a telefonom. Dobtam, maradtam otthon anyuék. És jött a harmadik, aki tökéletesnek tünt, 8 hónapja vagyunk együtt és közösen vettünk egy házat, közös hitel. És most robbant a bomba, hazugság, hazugság hátán. Saját maga is elhiszi amit hazudik. Flörtölget csajokkal, azt mondja csak nem jó neki ez az együtt lakás, a fiamat hozta fel bajnak, meg, hogy nem szívvel lélekkel főzök, csak úgy főzök. Normális ez? Mit tegyek? Bizalom nulla- újra anyuék nem akarok hazaköltözni, mert most kezdtem el dolgozni megint és manókát bölcsibe hordom- meg a házat sem akarom itt hagyni-de idegileg belepusztolok- a fiam megszerette, igazából nem bunkó velünk, csak nem szólunk egymáshoz, titkolózik, órákat telefonál, mintha direkt ki akarna csinálni. Meddig mehet ez így? Mi lenne a legjobb nekem és a gyereknek? Ki mit tenne?
2012. okt. 4. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
küldd el a francba,és az az energiát,amit idegeskedésbe fektetsz,fektesd a kisfiadba.jobb lesz nektek ketten.a kisfiú meg mást is meg fog szeretni idővel,de neki az nem jó,ha te idegileg roncs leszel 1 rossz kapcsolatban
2012. okt. 4. 13:22
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

A helyedben keresnék egy albérletet lakótárssal, lehetőleg egy rendes lány, vagy másik egyedülálló anya személyében, akivel kölcsönösen tudjátok egymást támogatni.

Idővel könnyebb lesz.

A közös házból rád eső részről mondj le, annak fejében, hogy a pasi fizeti a rád eső részt a hitelből.

Neked és a gyerekednek is az lenne a legjobb, ha megpróbálnál saját lábadra állni, amennyire csak lehet, és önálló életet felépíteni, ahol nem függsz mindenféle férfiaktól, akik jönnek-mennek az életedben. Nagyszülők (szüleid) segítségét is lehet kérni, hogy hozzátok-vigyétek a gyereket, munkahelyen is kérhetsz segítséget, hogy legyen kicsit rugalmasabb a munkaidőd.

Úgy nézem, nagyon-nagyon akarsz valamilyen "apapótlékot" magad mellé, és inkább fejest ugrasz valamibe, minthogy előbb kiismerd a férfiakat, mert az túl sok időbe telik.

Így éveket, évtizedeket pazarolhatsz el az életedből, feleslegesen, nem működő kapcsolatokra. Ami még rosszabb.

2012. okt. 4. 13:33
 3/7 Fülünyúl ***** válasza:
71%

Nos igen. Mennyi nő szaladgál ma a világban, akik belevetették magukat hamar a dolgok közepébe, túl gyorsan összeházasodtak, jött a gyerek (akár több is), majd válás. Azóta pedig szívnak többszörösen. Egyrészt azért akárki akármennyire is szereti a gyerekeket, ugye a sajátját szeretné mindenki elsősorban felnevelni, nem másét. A másik probléma, hogy ezen gyermekes nők eszeveszetten próbálnak férfit keríteni, ami érthető, hiszen egyedül nem jó, a szex is csak az élet része, illetve mindenkinél szalad az idő, ketyeg az óra.

Csakhogy nem ez itt a probléma, hanem a nő személyisége. Ez alatt azt értem, hogy párkapcsolataira mindig a gyorsaság volt jellemző (lásd eleve a gyermek), ezért a későbbiekben is a jelöltjeit nem nagyon vizsgálja meg, sőt, sok dolog felett szemet huny, tolerál, vészcsengőit szándékosan kikapcsolja. Így pedig belefut olyanokba, mint te, kedves kérdező. Sajnos elvált nőként, gyermekkel valóban oltári nehéz olyan férfit keríteni, aki nem csak néhányszor meg akar dugni, majd lefalcolni. Elhiheted, hogy a mostani pasid sem az édesanyjával telefonál órákat, és ha már felhozta, hogy nem akar együtt lakni, bizony ő is lefalcolni készül.

Én mit tennék? Nem csak hogy hagynám elmenni, de már én magam tettem volna ki a szűrét, jóval korábban az első jeleknél. Aztán a következő választottadnál sokkal óvatosabban szimatolj körbe, ismerd meg jól, még mielőtt összehéderezel vele, vagy túlzottan beleéled magad bármibe is. Hogy minél előbb kideríthesd milyen is a választott pasas, némi rafinériával tesztelni lehet a legfontosabb kritériumokat (hűség, őszinteség), aztán ha átment a "teszten", akkor lehet csak simán szerelmesnek lenni. Sajnos nagyon észnél kell lenni, mert van amelyikük elég simlis ahhoz, hogy az elején ne láss semmit viseltes dolgaiból, jellemhibáiból.

2012. okt. 4. 13:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, elgondolkodtató a válasz és nagyon igaz is. A hitel az ő számlájáról kerül levonásra és neki van benne még 3 millió forintja is, inkább ezért kedves velem. Nem én akartama közös házat, nem étem miért is akarta ennyire, ha már tudta, hogy ő nem tud megváltozni, hazudozik állandóan, nincsenek barátai. Igaz, a fiammal kellene foglalkozni és rendbe tenni saját magamat nem keresgélni tovább.
2012. okt. 4. 13:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Mikor mindez kiderült, közöltem vele, hogy takarodjon a házból, erre ő, hogy hova menne a híd alá? Benne van 3 millió forintja a házba, arra játszik, hogy megint én menjek. De az én fizetésem nélkül nem tudott volna hitelt felvenni. 50% a ház, a 3 millióról nincs papírunk, nem akarok én menni albérletbe, nem biztos hogy meg tudnék élni a fiammmal így, haza meg végképp nem akarok költözni újra anyuék. Fogalmam sincs mit tegyek
2012. okt. 4. 13:54
 6/7 Fülünyúl ***** válasza:
Leírásodban ott a magyarázat. Sosem szeretett igazán, kellett egy kezes, egy másik fizetés a hitelhez, hogy megvehesse a házat. Most, hogy a ház meglett, nincs rád szüksége többé, mehetsz amerre látsz. Kérdés, hogy ezután pokollá teszitek-e egymás életét, illetve ki adja fel hamarabb és megy el a házból.
2012. okt. 4. 14:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Valami baj azért veled is lehet!
2012. okt. 4. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!