Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan viseljem el ezt majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viseljem el ezt majd lelkileg? Tőlünk két utcányira fog költözni.

Figyelt kérdés

Nemrég kerültem be egy új munkahelyre, megismerkedtem egy sráccal, akinek viszont pont egy hónapja volt már csak itt hátra. Nagyon szimpi volt már az elejétől fogva, én úgy vettem le, hogy én is neki, elég sokat beszélgettünk, állandóan kérdezgetett, olyan dolgokról, amiket attól kérdezünk, aki tényleg érdekel és meg szeretnénk jobban ismerni..és egy szóval nem említette soha, hogy lenne barátnője, netről kellett megtudnom..

Miután ezt megtudtam, már elég "hideg" voltam hozzá, sosem másznék rá olyanra, akinek párkapcsolata van..

Szóval elég semlegesen "váltunk" el..

Hamarosan ide fognak költözni tőlünk 2 utcával (nem tudom kivel, mivel bnőjéről sose beszélt, de gondolom vele)

és eléggé megvisel ez, hogy totál belehabarodtam és örültem, hogy eljött a munkahelyről, most mégis bármikor összefuthatok vele a boltban, buszmegállóban, stb..

Hogy felejtsem így el? Elég nehéz így túllenni bárkin is, ha nap mint nap látod, nem?

21l

2012. szept. 28. 22:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Azért az, hogy valaki két utcányira lakik tőled, nem jelenti azt, hogy minden nap látni fogod. Én a mellettem lakókat kb. háromszor láttam egy év alatt :D De van olyan ismerősöm is, aki a ránk merőleges utcában lakik, és vele is összesen talán ha kétszer futottam össze véletlenül, pedig egyikünk sem ül otthon egész nap, jön-megy mindenki.
2012. szept. 28. 23:01
 2/2 A kérdező kommentje:

nem pont 2 utcányira fog, csak nem akartam annyira konkrét lenni..de tuti összefutunk majd, mert én mindig azzal futok össze, akivel nagyon nem szeretnék:(

volt barátommal is lépten nyomon találkoztam, amíg vissza nem költözött a szülővárosába..pedig ő nem a közelbe, hanem jóval messzebb lakott tőlünk.

amúgy rájöttem, hogy kár volt feltenni a kérdést, mert nyílván erre nem lehet tanácsot adni, magamban kell megoldani a dolgokat, csak nehéz

2012. szept. 28. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!