Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak átétetek már viszonzatlan szerelmet? Éreztétek már úgy, hogy tönkrementek bele lelkileg?
eddig csak viszonzatlan volt..:DDD
18/f
pontosan ugyanabban a szituban vagyok
tudom, hogy imádna, de van valakije így sosem lesz esélyem bizonyítani
és azt hiszem ezzel véget is ért a történet, egy tökéletesen jó pasi tönkremegy Ő pedig sosem tudja meg mit hagyott ki
gyenge voltam és most megfizetem az árát, ezentúl csírájában kiölöm az érzést és nem fogom hagyni, hogy eluralkodjon rajtam
lehet, hogy jobb ridegnek és érzéketlennek lenni mint bolondnak
a nyilvánvaló megoldás persze az, ha máshol keresel vigaszt de én még erre sem vagyok képes
szabályosan letámadott egy minden tekintetben kellemes lány a tesóban de leléceltem :(
1 éve szeretek egy lányt akit nem érdeklek. Nem akar velem találkozni és egyáltalán semmilyen kapcsolatot nem akar tartani velem. Minden nap gondolok rá és úgy érzem hogy nem fogok tudni mást szeretni. Sok szép lány van de azok nem keltik fel az érdeklődésemet.
Várok én rá... Úgyse tetszik más, úgysincs más olyan lány akivel összejönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!