Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak átétetek már viszonzatlan szerelmet? Éreztétek már úgy, hogy tönkrementek bele lelkileg?
Figyelt kérdés
Sajnos most nagyon szeretek valakit, de tudom, hogy nem lehet belőle semmi. Viszont azt érzem, hogy ő az, akivel akár az életemet is össze tudnám kötni. Ilyenkor mit kell tenni? Továbbállni még nem tudnék. Meddig érdemes várni egy lányra? Ti meddig vártatok? Akár hölgyek, fiatalabb lányok is válaszolhatnak.2012. okt. 28. 00:03
12/36 anonim válasza:
Semmiképp ne próbálkozz tovább. Egyszeri próbálkozást megér, utána hagyni kell a pi-csá-ba! Én ezt az elvet vallom. Csak szerelem első látásban hiszek, ami nem megy első felhívásra, az hosszútávon úgysem lesz nudli sem. Ha nem kellesz a nőnek, akkor azt a nőt hagyni kell a pi-csá-ba! Ennyi. Felejtsd el, van még ezer másik jó maca is. Csak egy a sok közül. Tudom, most nem így érzed, mert az agyadban a kémiai anyagok úgy sűrűsödtek egyenlőre. De majd lenyugszol, és szépen elfelejted érzelmileg. Utána már nem fog többé érdekelni. Leszoksz róla. Szerelmi bánatosoknak ajánlatos amúgy kur-va-kis-lányokon vígasztalódni, ők kirántják belőled ezt a megakadt kangőrcsöt elméletileg. A lényeg, ha egyszer érzed ,hogy ennek a nőnek nem kellesz, akkor kullancsként ne csüng a nyakán, csak idegelni fogod vele. Én nem tenném.
13/36 Honorare válasza:
12-es... meg sem probalta... vagyis ez jon le a szavaibol-> ¨Sajnos most nagyon szeretek valakit, de tudom, hogy nem lehet belőle semmi.¨
Miert adja fel ,ha nem is kuzdott meg...!?
14/36 anonim válasza:
Én lány vagyok. Eddig csak viszonzatlan szerelmeim voltak. Tudom, hogy borzasztó szenvedés. Reménykedsz egy csomó ideig feleslegesen és szenvedsz. Közben meg teljesen leépül az ember önbizalma. Én már úgy éreztem, hogy teljesen értéktelen vagyok, ronda, hülye, aki nem kell senkinek. Nem értettem, hogy miért nem kellek annak, akit én annyira szeretek és bármit megtennék érte. És a legrosszabb az, hogy ez idő alatt, csak rá koncentrálsz. Akár évekig is, hiába vársz egy emberre és közben másokat kikosarazol vagy észre se veszel, mintha szem ellenző lenne rajtad. Szinte függő vagy megszállott leszel a másik embertől....Borzasztó....Viszont én miután megtudtam, hogy semmi esélyem pasinál, mert végül a szemembe mondta, megváltozott valami. Azóta komolyan mondom, megváltozott az életem. Rájöttem, hogy szép lány vagyok és nagyon sok pasinak tetszem és hogy nagyon hülye vagyok, hogy eddig erre nem jöttem rá. Elpazaroltam egy csomó időt egy ilyen emberre. Mintha most jöttem volna rá arra, hogy mennyit is érek igazából és megdöbbentő, hogy eddig ilyen önértékelési problémáim voltak és nem láttam a szememtől... Persze, amikor ezt a szemembe mondta, akkor nagyon fájt, de utána végre kinyílt a szemem úgymond. És olyan mintha az élett is kedvezett volna ennek. Az elmúlt időben jöttem rá, hogy a környezetemből ennek is tetszem, annak is és ezt eddig nem is vettem észre. Már randizgattam is mással. Megyek az utcán és sok pasi, helyes korombéli srácok megnéznek, buliban jönnek ismerkedni, másutt szemezgetnek. Én meg egy ökör voltam. Teljesen leépítettem magam és csak siránkoztam és most jöttem rá, hogy mennyit érek. És tudod mit gondolok, sajnákja a srác, hogy lemaradt egy ilyen csajról, mint én. De ezek után már biztos nem kellene soha!!! Én azt tanácsolom, hogy ne várj rá már egy percig sem, biztos eddig is sokat vártál. Hanem veled is történjen az ami velem. Nyisd ki a szemed és rájössz arra, hogy mennyi jó nő van még, sokkal jobbak is, mint az ki iránt te vágyakozol! Hajrá!!!
15/36 Meztelencsigabiga ♥ válasza:
Próbáltam kibírni és harcolni amíg volt értelme, annyit értem el vele, hogy képtelen lenne minimális szeretettel állni hozzám, úgy szóljon hozzám ahogy régen, nem csak a hibáimat észrevéve és mindenbe belekötnie meg csak a rosszat felhozni ellenem. Látni sem akar, soha nem ismerné be, hogy tévedett (én legalább beismerem), én lettem az idióta senki, más meg a csoda. Senkit nem szabad így szeretni, hogy tönkremegyünk miatta és a legostobább énünket hozza elő. Szerelem öl, butít, nyomorba dönt.
21/N
17/36 A kérdező kommentje:
Még nem próbáltam meg. Ennek az is az oka, hogy 8 évvel fiatalabb nálam, ezért nem merek próbálkozni.
2012. okt. 28. 00:23
20/36 Honorare válasza:
persze ha elmult 18 :)
ugye elmult?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!