Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
A csajoddal közös megálapodás alapján szakítotok mert a kapcsolat megromlott.10 hónap alatt nem történt semmi mert a csaj félt.Nem eröltettem, igaz hogy még a kezem sem merte megfogni, azt hidtem hogy majd idővel feloldódik, de nem.Alig 1 hónapja szakítottunk, és most összejött 1 20-22 éves pasival.A csaj 15 én 17 vok.Szerinted miért jött ossze vele. azt mondta hogy őt megviseli a szakítás és hogy még mindíg szeret. Elképzelhető hogy csak engem akar cukkolni?
2009. aug. 10. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ez érdekes, mert a 20-22 éves az még többet akar tőle gondolom mint te. Lehet hogy érettebb idősebb pasikat szereti, bár ha neked nem merte megfogni a kezed, nem értem hogy neki miért meri. Szerintem nem cukkolásból csinálja, lehet hogy tényleg beleszeretett. De ha csak cukkolásból csinálja, azt ő fogja megbánni, mert a 22 éves már nem fogja szó nélkül hagyni ha nem csinál vele semmit.
2009. aug. 10. 11:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Elképzelhető...úgy gondolja, hogy egy pár évvel idősebb pasi meg tudja neki adni azt, amit te nem.

De ne aggódj, ha a 20-22 éves pasinak se fogja merni megfogni a kezét, akkor egy nap alatt dobja őt.

Felejtsd el, ne is agyaljál ezen.

L, 18

2009. aug. 10. 11:56
 3/6 anonim ***** válasza:

jaja egyet ertek az elottem valaszolokkal...10ho nem keves ido ami azt illeti..nem tudom h birtad...nekem van egy baratnom aki 6honapig volt egyuttt egy taggal s nem merte megcsokolni s o se szerette ha hozza nyul...de megvaltozott...de szerintem is megfogja banni hisz 20-22eves a pasi az ugy ott hagyja mint kutya a x@rat ha nem engedi...szal sztem is a csaj fogja szivni...

16l

2009. aug. 10. 12:00
 4/6 anonim ***** válasza:
az elozo valaszolo vagyok meg annyit akarok hozza fuzni h a tag se birta s csomoszor megis csalta...
2009. aug. 10. 12:00
 5/6 anonim ***** válasza:

hagyd a francba. nem erdemes az egesz ha mar szakitottatok. foleg nem ennel a csajnal.

4 fele csaj van a vilagon.

-normalis csaj: akivel eljutsz egy bizonyos pontig es szakitasz

-aki csak jaccadozik a pasikkal

-akivel szinten eljutsz valahova es leakarod kaparni de nem megy (pioca)

- es aki szivet, lelket beleadja a szerelembe...

ha mar szakitottal a lannyal akkor hagyjad. ha jol erzi magat akkor jo neki. te meg ne buslakodj mert folosleges. eljon az a nap amikor ot hagyjak fakepnel:):)

ha gond van kereshetsz: xuting@freemail.hu

nefeledd:ne buslakodj:) es keress magadnak egy jocsajt:D

2009. aug. 10. 12:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát köszi mindenkinek. Megpróbállok semmi butaságot tudni csak póker arc.
2009. aug. 10. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!