Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ebben az esetben, helyzetben, ha ebben lennél?
Ha tudnád, hogy nincs több időd hátra 2-3 max 4 évnél?
És ezt senki sem tudja csak egyetlen egy legjobb barátod?
Azok akik szeretnek téged, azokkal jobb ha megutáltatod magad, és próbálnád elfelejteni őket, hogy nekik is könnyebb legyen majd?
Vagy velük lenni és amíg élsz mindent megadni nekik, érzéseket melegséget, amire vágynak? De ha elmész akkor összetörne a szívük?
Eltaszítanád a barátnődet?
Érdemes egyáltalán gyereket vállalni így? Hogy ha 3-4 év múlva elmész akkor a párod szenvedjen és kínlódjon még emiatt is?
Ha nem lenne pénzem 1-2évet dolgoznék (gyűjtenék)
Utána pedig elinnám drogoznám a keresetem jól érezném magam a barátaimmal csajoznák buliznák nyaralnák minden extrém sportot kipróbálnék majd az utolsó pár hónapomba tennék valami olyat amitől örökre fennmarad a nevem :) (a legvégén megkockáztatnék egy bankrablást majd a pénzt szétosztanám ismeretlen szegény embereknek :)
Ha szeret a párod,akkor jóban rosszba veled van szerintem.
Én úgy fognám fel hogy gyerek egy rész ami itt marad belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!