Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fáj. Hogyan tegyem túl magam a dolgon?
ouch....
Ez tényleg nagyon megható volt.Semmit nem tudsz csinálni,ez még sokáig fájni fog... :( azt mondják h egy új kapcsolat segít feledtetni a régit.talán az segítene,vagy barátok-barátnők...sajnállak nagyon :( kívánom h legyen szerencséd egy rendesebb pasihoz vagy kapd vissza a régit.
Sajnálom, hogy ez történt veled.
Szerintem egyelőre ne túltenni akard magad a dolgon, hanem először is próbálj megnyugodni. Nem baj, ha nem megy egyből, sőt, van akinek hosszú ideig nem sikerül egy órát sem átvészelnie anélkül, hogy eltörne a mécses. Legyen ez az első célod, hogy megnyugszol, és emelt fővel nézel a világra.
Második feladatod pedig az lesz, hogy feldolgozd. Ez nagyjából azt jelenti, hogy tudomásul vetted a történteket, és mindkettőtök hibáiból igyekszel tanulni, hogy a következő kapcsolatodnál ezek ne jelenjenek meg.
Ezek után jöhet csak az, hogy túljutni rajta. Nem egészséges, hogy ennyire egyedül vagy, tehát szerintem ha itt lesz az ideje, próbálj magadnak társaságot szerezni. 16 évesen _biztos_, hogy nem ő volt az utolsó pasi, akit szerettél és aki szeretett, szóval efelől ne aggódj. Minden bánatos szerelmes azt hiszi, hogy az xy volt az egyetlen igazi, és utána nem jöhet többé senki más, de szerencsére ez a vélemény idővel mindig átalakul. :)
komolyan azt az embert tartod életed szerelmének, aki 2,5 év után arra nem méltat, hogy személyesen közölje veled a szándékait, vagy esetleg hajlandó legyen veled átbeszélni, hogy könnyebben túl tudd magad tenni rajta?
szerintem fog még keresni, nem kell egyből temetni a dolgot. de legyen benned büszkeség, nincsen indok, ami ez alól felmentené.
legyél minden erőddel azon, hogy barátokat találj. aki nem talál, nem próbálja eléggé. neked nem az exedre van szükséged, hanem barátokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!