Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam ezen a dolgon?
Nost tehát az van hogy a barátnőm megcsalt:S szakítottunk és most nemtudom túltenni magam rajta....
Az történt hogy több mint 1éve voltunk együtt és még szüzek voltunk mind a 2en és ő mindig azt mondta hogy nem áll még készen rá meg még nem akarja és pettingnél mindig leállított és én mindig abba is hagytam ha kérte. De mikor haveroméknál voltam haverom unokatesója is ott volt aki lány és ő mondta hogy halotta hogy végre lefeküdtem a barátnőmmel én meg csak néztem mert ugyebár állandóan leállított meg minden.. Onnan halotta hogy ő is ott volt mikor barátnőm mesélte mitom énkinek.... aztán megkérdeztem a volt barátnőmet és azt mondta hogy 2 hete megismert vkit és hát hogy vele de bevalotta hogy megcsalt és azt mondta hogy csak lefeküdtekmás nem volt meg hogy ne haragudjak... Erre persze én kiakadtam és ordibáltam vele atán meg elküldtem a fenébe és szakítottunk ez kb 1 hónapja volt... De ezen nem tom túltenni magam még mindig bánt és zavar ez hogyan tudnám elfelejteni?
19F
Jhaj, Te... sajnállak, hogy ilyen p*csát fogtál ki magadnak. Ilyenkor csak azt tartsd szem előtt, hogy mi egy kapcsolat alapja. Ugye a bizalomról beszélek, és ez köztetek végérvényesen megszűnt, soha többé nem tudnál benne 100%-ig bízni. Mindig agyalni akarnál, hogy éppen hol van, kivel, mit csinál? Nyilván nem, ezért meg sem fordulhat a fejedben, hogy folytatod vele. Hogyan felejtsd el? Elégnek kéne lennie annak, amit veled tett. Ennél nagyobb aljasságot nemigen követhetett volna el. És ez őt minősíti. Egy ilyen embert nem szerethetsz :)
A gyorsabb felejtéshez tippek: menj el haverjaiddal szórakozni, mozdulj ki, sportolj.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!