Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tegyem túl magam ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam ezen a dolgon?

Figyelt kérdés
Szóval a barátnőmnek már az elején mondtam hogy feltékeny tipus vagyok,es a legjobban az tud idegesiteni ha facebookon puszit vagy szivecskéket küld más fiuknak.Megigérte hogy akkor nem fog ha ennyire zavar engem.Azomban tegnap láttam hogy küldött egy egy fiunak,és mondtam is neki.Azt mondta h ezt csak azért küldte,hogy lássa hogy,hogy reagálok,és hogy viccnek szánta az egészet.De engem akkoris idegesit,és szerintem ez csak duma hogy viccnek szánta.És azóta mindig csak erre gondolok,es nem tudom túltenni magam rajta.Mit csináljak?
2012. júl. 23. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Uhhh, nőjjél fel elsősorban és akkor utána majd megértek mindketten egy komolyabb kapcsolatra.

Ja és kevesebbet éljétek az életeteket a facebookon.

28/n

2012. júl. 23. 18:05
 2/4 anonim ***** válasza:
hagyjátok már azt a sz*r facebookot... mit érdekel, hogy ott mi van? csak egy oldal
2012. júl. 23. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Elsőnek igaza van!
2012. júl. 23. 18:08
 4/4 anonim válasza:
Tanulj meg bízni benne!Bizalom nélkül nincs kapcsolat. Amúgy veled van nem? Amit Facen csinál lényegtelen.....
2012. júl. 23. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!