Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácok amíg még nem volt szex, másra nem is tudnak gondolni a lánnyal kapcsolatban?
ismerkedünk, lehet járunk, alakul valami.
de mindig pedzegeti ezt a témát :(
ok, hogy természetes dolog.
de engem úgy zavar, hogy rá akar venni, ahelyett hogy magától jönnének a dolgok.
mindig puhatolózik, kedvesen érdeklődik.
más nem érdekli a srácokat ha egy lány mellett van? csak a haverokkal tud elleni, a lányok meg csak arra jók?
úgy általánosságban kérdezem, lehetőleg nem családapáktól, és nem olyanoktól, akik 10 éve vannak valakivel.
szóval igazából csak hülyeségből? tehát nem is akarja igazán? vagy el sem tudja képzelni? még ő lepődne meg ha adnám magam?
akkor meg várjak vagy fél évet??? vagy már tényleg nem tudom mi legyen.
de tekintve, hogy amit leírtam a kérdésben attól vagyok bizonytalan, ezért nem állok rá készen és nekem valahogy úgy tűnik, hogy ez egymást gerjesztő ördögi kör.
bizonytalan vagyok, mert ő szexet akar.
minél jobban akarja, annál jobban elbizonytalanít.
a szex miatt várja hogy megnyíljak, meg hogy érezzek valamit.
hát így hogy érezzek bármit.
A barátod türelmetlen..
Szex nélkül is ki lehet bírni.
Amúgy petting volt már?Egyébb dolgok?Először azoknak kéne megtörnie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!