Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen egy kapcsolatban mennyi idő után jelenik meg a szex?
Nincs ilyen szabály.
Én speciel 20 évesen 52. napon feküdtem le a barátommal. Ehhez hozzá tartozik, hogy én szűz voltam. De ekkor már úgy éreztem nem bírom tovább.
Teljesen változó. Attól is függ milyen sűrűn találkoznak a felek, ki milyen temperamentumú.
Ha valami tól-ig határt szeretnél, többektől azt hallottam, ha 3 hónap intenzív találkozások során, még mindig nincs semmi testiség, az egy kicsit furcsa (lévén felnőtt emberekről van szó).
Nálunk egy hónap telt el (21 voltam, ő 27), de azalatt nagyon sokszor találkoztunk (szinte minden nap, akár fél napokat is együtt töltöttünk, mert épp mindketten jobban ráértünk).
Heti egy-két találkozó mellett nekem 3-6 hónap is kellhetett volna akár, mert szűz voltam, és félénk.
De erre tényleg nincs szabály. Mindketten akarjátok, és legyen kölcsönös a bizalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!