Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 évesen egy kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen egy kapcsolatban mennyi idő után jelenik meg a szex?

Figyelt kérdés
Mennyi idő az, ami után már nem is korai és talán akkor már "kell" is?
2012. júl. 8. 12:40
1 2
 1/13 AvernusTriad ***** válasza:
Legyen bizalom és akkor mehet, ennyi.
2012. júl. 8. 12:41
 2/13 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen szabály.

Én speciel 20 évesen 52. napon feküdtem le a barátommal. Ehhez hozzá tartozik, hogy én szűz voltam. De ekkor már úgy éreztem nem bírom tovább.

2012. júl. 8. 12:42
 3/13 anonim ***** válasza:

Teljesen változó. Attól is függ milyen sűrűn találkoznak a felek, ki milyen temperamentumú.

Ha valami tól-ig határt szeretnél, többektől azt hallottam, ha 3 hónap intenzív találkozások során, még mindig nincs semmi testiség, az egy kicsit furcsa (lévén felnőtt emberekről van szó).

2012. júl. 8. 12:51
 4/13 anonim ***** válasza:
szerintem is olyan 3 hónap a felső határ, de az is már inkább a "prüd"-eknél, az ideális olyan 3-4 hét szerintem, de sok mindentől függ, adott helyzetben azt se ítélem el aki 2.-3. randi után belevág,
2012. júl. 8. 12:56
 5/13 anonim ***** válasza:
Én is 20 éves vagyok és mi már régről ismertük egymást.Buliban találkoztunk és elhívott magához ha akkor nem lett volna meg a menzeszem szexeltem volna vele de így csak 1 hétre rá.Ma is együtt vagyunk és harmónikus a kapcsolatunk,szeretjük egymást. :)
2012. júl. 8. 12:57
 6/13 anonim ***** válasza:
1 ismerősömék 1.5 éve együtt vannak és nem volt még
2012. júl. 8. 12:59
 7/13 anonim ***** válasza:
Mi 2 hónapja ismerjük egymást, 5 hete vagyunk egy pár, de még nem feküdtünk le egymással. Én még szűz vagyok, azért "húzom" kicsit a dolgot, de már egyre jobban kívánom őt. Ha előtte lettem volna már valakivel, nem hiszem, hogy eddig vártam volna. 21/L
2012. júl. 8. 13:01
 8/13 anonim ***** válasza:
Nincs időkorlát, se késői, se korai. Amikor ti úgy érzitek, hogy eljött az ideje. Lehet akár másfél év is.
2012. júl. 8. 13:26
 9/13 anonim ***** válasza:

Nálunk egy hónap telt el (21 voltam, ő 27), de azalatt nagyon sokszor találkoztunk (szinte minden nap, akár fél napokat is együtt töltöttünk, mert épp mindketten jobban ráértünk).

Heti egy-két találkozó mellett nekem 3-6 hónap is kellhetett volna akár, mert szűz voltam, és félénk.

De erre tényleg nincs szabály. Mindketten akarjátok, és legyen kölcsönös a bizalom.

2012. júl. 8. 13:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Azért ez a másfél év elég durva.. biztos, hogy nem csak barátok?
2012. júl. 8. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!