Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 évesen egy kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen egy kapcsolatban mennyi idő után jelenik meg a szex?

Figyelt kérdés
Mennyi idő az, ami után már nem is korai és talán akkor már "kell" is?
2012. júl. 8. 12:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi ezen a durva? Nem mindenki a szex miatt akar ismerkedni, hanem hogy egymás lelki világát megismerjék.
2012. júl. 8. 13:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerinted a kettő kizárja egymást? Aki másfél hónap után fekszik le a párjával, az csak a szex miatt ismerkedett?! A szerelmemnek ismerni, és érezni akarom a testét-lelkét.

Nem tudom elképzelni, hogy páromat másfél év után bottal se piszkálnám meg, holott imádom a lelkivilágát..

2012. júl. 8. 13:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Semmit sem "kell". Ha megvan a kontaktus, és a bizalom, akkor nyugodtan bele lehet vágni. Sokan ugyan attól tartanak, hogy az első együttlét után a másik fél le fog lépni, de nem kell ennyire általánosítani. Egyáltalán nem mindenki olyan.

Adott helyzetben akár néhány randi után nem tartom elítélendőnek. Aki pedig éveket vár... hát őszintén nem tudom, hogy mit gondol. Még nagyon gyereknek kell lenni, hogy azzal, akit szeretsz ne akarj "együtt lenni". Aztán, ha mégsem olyan lesz a dolog, mint milyennek elképzelte, akkor akár évek "munkája" is odaveszhet? Na ne vicceljetek már...

A fizikai kontaktus, és a lelki kapcsolat nem zárja ki egymást.

Ha valaki várni akar vele, megértem, de csak egy bizonyos, emberi kereteken belül. Természetesen itt a fiatalokra nem gondolok. Abból a korosztályból még nagyon sokan tényleg gyerekek. A felnőttektől viszont elvárható, hogy el tudják dönteni, mit akarnak. Én nem tudnék olyan nővel járni, aki éveken keresztül kéreti magát. Azért mindenkinek véges ideje van. Ne húzzuk már a másikét.

2012. júl. 8. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!