Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácok amíg még nem volt szex, másra nem is tudnak gondolni a lánnyal kapcsolatban?
ismerkedünk, lehet járunk, alakul valami.
de mindig pedzegeti ezt a témát :(
ok, hogy természetes dolog.
de engem úgy zavar, hogy rá akar venni, ahelyett hogy magától jönnének a dolgok.
mindig puhatolózik, kedvesen érdeklődik.
más nem érdekli a srácokat ha egy lány mellett van? csak a haverokkal tud elleni, a lányok meg csak arra jók?
úgy általánosságban kérdezem, lehetőleg nem családapáktól, és nem olyanoktól, akik 10 éve vannak valakivel.
Persze,hogy más is van.
Az elején ismerkedés.Majd ha már egy alapon van a kapcsolat és csókolózás is van.Akkor mehet a tapizás.
Majd kis idő elteltével lekerül 1-2 ruha darab.Majd megint eltelik egy kis idő pár nap.1-2 hét.Akkor lekerülnek teljesen a ruhák.és petting.
1. vagyok sajna csak az eleje ment el.
Így alakul a szex téma.
Sokat számít a testi közelség.Pl: együtt nézünk valami műsort,és átölel.Beszélgetni,pihenni elmenni szórakozni
3. na pont hogy már a testi közelségtől is tartok, mert akkor aztán tényleg nem csak szóban kapom :(
így most nem is közeledik úgy, de szóban.
de már úgy unom, hogy minden kontaktnak ez a vége.
kezdve attól, hogy hogy vagy bla bla bla és a nap végén meg a kérdések, szeretném e amit szeretne. úgy lehoz olyankor.
Inkább dobd ki ha ennyire nem ért a nemből.
Én mindig tudtam hol/mikor van az ideje ilyenekre.
Ha csak együtt néztük a meséjét.Átöleltem.Semmi ilyen szexuális tartalom nem volt.Néha simogattam a karját.Vagy combját.De őt se zavarta.Semmi nem volt utána.
ez komoly volt kedves utolsó.
ő is mindig halálpontosan ezt válaszolja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!