Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ez tényleg olyan nagy probléma?
Az a helyzet, hogy nem szeretek diszkóba járni. A sok füst(füst miat piros lesz a szemem, és könnyezni kezd) a tömeg, a nyomott levegő engem nagyon zavar, meg kicsit szégyenlős is vagyok. Próbáltam megváltozni, gondoltam hátha megszokom, de kb 10 perc, mire leküzdöm a gátlásaim, utána 15-20 percig érzem magam jól, aztán már csak muszályságból vagyok ott. Oly annyira nyomaszt a disco, hogy volt olyan barátnőm, akit 30 perc után otthagytam, és elmentem haza. Minden barátnőmmel ezért volt a civakodás, hogy ő akar menni, én meg nem, de nélkülem meg nem akarom hogy menjen.
Ez a diszkózás olyan kiba...ul fontos ? Máshova szívesen megyek közös program gyanánt... (pl strand, vendéglő stb...)

Hát Magyarba lehet ki van tiltva a cigi, de itt Romániába a törött sörös/whiskeys üvegeken lépkedünk, és legalább vagy 20-25en cigiznek egy zárt terembe, és néha 1-1 buliban megy az a rohadt füstölő szargép is, ami még büdös is...
Amúgy aki azt kérdi miért nem akarom hogy nélkülem menjen, az nem jár eleget diszkóba. Én is volt(mikor be voltam kicsit baszva) hogy csak úgy elkezdtem táncolni 1 vadidegennel, aztán mér a seggét markolásztam, és dörzsölgette a farkamhoz, és k.vára nem jutott eszembe, hogy ennek vajon van e barátja...

Utálom a disco-t (max. 5 alkalommal voltam eddig), sem az ottani zenét nem szeretem, sem a tömeget, és táncolni sem szeretek.
24/N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!