Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak meneküléssel oldható meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak meneküléssel oldható meg a probléma?

Figyelt kérdés

Évek óta tartó kapcsolatom az utóbbi időben egyre rosszabb lett. Én többször próbáltam kilépni, de volt párom mindig erősködött, hogy még egy utolsó. Szombaton elhagytam, amit akkor röhögéssel fogadott. Tegnap délután viszont agresszió lett belőle, meg akart verni, de sikerült elmennem. Családomban van rendőr, hozzá mentem segítségért, miután tettlegesség nem történt. Sajnos távoltartásit, stb... nem tehetnek, de tegnap óta folyamatosan zaklat telefonon, ha engem nem ér el szüleim. Minden sms-e csak arról szól, hogy kinyír, megver, tönkreteszi az életem.

Mit tudok tenni? Nekem kell elmennem a lakhelyemről, hogy megszabaduljak tőle? (hozzáteszem egy helyen lakunk, kb. 500m távolságra) Egyszerűen rettegek az udvarra kimenni, nemhogy valahová elmenjek? Családon belül nem tudok sehova, mindenkit ismer.

Mi a legésszerűbb megoldás, hogy biztonságban érezzem magam, a családon, és ne legyen semmi bajom?

2012. okt. 23. 22:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen jellegű smsekre sem reagál semmit a rendőr családtag??
2012. okt. 23. 22:43
 2/14 anonim ***** válasza:

Szia, menj tovább! Másik rendőrség, stb...

"Minden sms-e csak arról szól, hogy kinyír, megver, tönkreteszi az életem. "

Mert ez fenyegetés, ezért még be is vihetik.

A távoltartásit elintézte ezekkel az SMS-ekkel már magának!

2012. okt. 23. 22:44
 3/14 anonim ***** válasza:
Egyszerűen ne végy róla tudomást, hátha felhagy vele.Bízzunk benne, hogy amelyik kutya ugat, az nem harap, mert ha félsz tőle, attól lehet, hogy nyeregben érzi majd magát.Ha fenyeget kérdezd meg tőle te is sms-ben, hogy most komolyan azt hiszi, hogy ezekre a fenyegetésekre neked békülés lesz a válaszod?
2012. okt. 23. 22:45
 4/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tud semmit tenni, legalábbis ezt mondta. Ő kerek perec kijelentette, hogy amíg nem folyik vér, teljesen hiába teszek bármit. Azt viszont én nem akarom megvárni/megélni.
2012. okt. 23. 22:45
 5/14 anonim ***** válasza:
A fenyegetést bizony lehet jelenteni.Az ismerősöd ezzel nincs tisztában?
2012. okt. 23. 22:47
 6/14 anonim ***** válasza:
Ne töröld ki az smseket és tegyél feljelentést zaklatásért.
2012. okt. 23. 22:48
 7/14 anonim ***** válasza:

"Sajnos nem tud semmit tenni, legalábbis ezt mondta. Ő kerek perec kijelentette, hogy amíg nem folyik vér, teljesen hiába teszek bármit. "

Nos, ez nem igaz.

Ezért mondtam, hogy fordulj másik rendőrhöz, rendőrörshöz is! És ha ott is ezt mondják, akkor menj tovább és tovább! Mert ez nem úgy van, ahogy ő mondta Neked! Nem a testi sértés az egyetlen bűncselekmény, de ő úgy néz ki, azt hiszi.

Addig menj, amíg épeszű embert nem találsz!

2012. okt. 23. 22:49
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem töröltem ki egyet sem, válaszolni sem válaszolta, egyre sem, nem akarom még jobban izzítani a feszültséget. Most is a legmélyebb álmomból keltett fel, de nem merem kikapcsolni, nem akarom, hogy mást hívogasson. Némítva mellettem a telefon és egyfolytában világít a hívásoktól. Holnap már megy dolgozni, én pedig autóba ülök és elmegyek másik rendőrségre. Remélem a 24 óra alatt elküldött üzenetek megteszik egy kicsit a hatásukat.
2012. okt. 23. 22:53
 9/14 anonim ***** válasza:
De már most is felhívhatod a 107-et, hogy mit tanácsolnak.
2012. okt. 23. 22:57
 10/14 anonim ***** válasza:

Sajnos ugyanebben a helyzetben voltam, mint te. Rendőrség, rendőrség, rendőrség. Akkor elmondanám azoknak is , akik ezt tanácsolják, hogy SEMMIT nem tesznek!

Hangfelvételeim voltam, üzeneteim, e-mail-ek. A családomat is fenyegette oda fajult a dolog.

Én elköltöztem.. és mikor telefonba azt mondta, jól hallgassam meg a hangját, mert ezt hallom most utoljára, szóltam, hogy hónapok óta mindent mentek és ez a beszélgetés is fel van véve.

Utána kétértelműen kezdett el beszélni. Megijedt kicsit.

Később rájöttem, hogy sokkal nagyobb volt a hangja, mint maga az ember.

Én egyébként ismerőseimhez fordultam végső elkeseredettségembe, akik ilyen téren nem tartoznak a minta polgárok közé. Vártuk őt, hogy megérkezik a városba, ahova költöztem, hogy "kinyírjon", de nem jött.

Aztán leállt. Az idő alatt azt hittem idegösszeomlást kapok.

2012. okt. 23. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!