Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak meneküléssel oldható meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak meneküléssel oldható meg a probléma?

Figyelt kérdés

Évek óta tartó kapcsolatom az utóbbi időben egyre rosszabb lett. Én többször próbáltam kilépni, de volt párom mindig erősködött, hogy még egy utolsó. Szombaton elhagytam, amit akkor röhögéssel fogadott. Tegnap délután viszont agresszió lett belőle, meg akart verni, de sikerült elmennem. Családomban van rendőr, hozzá mentem segítségért, miután tettlegesség nem történt. Sajnos távoltartásit, stb... nem tehetnek, de tegnap óta folyamatosan zaklat telefonon, ha engem nem ér el szüleim. Minden sms-e csak arról szól, hogy kinyír, megver, tönkreteszi az életem.

Mit tudok tenni? Nekem kell elmennem a lakhelyemről, hogy megszabaduljak tőle? (hozzáteszem egy helyen lakunk, kb. 500m távolságra) Egyszerűen rettegek az udvarra kimenni, nemhogy valahová elmenjek? Családon belül nem tudok sehova, mindenkit ismer.

Mi a legésszerűbb megoldás, hogy biztonságban érezzem magam, a családon, és ne legyen semmi bajom?

2012. okt. 23. 22:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az jutott eszembe még, hogy valószínűleg arra fognak rámenni a rendőrök, hogy kihámozzák a szerelmi viszályból a bűncselekményt. Hogy félsz-e tőle, hogy valóban elképzelhető-e róla, hogy kárt tesz benned vagy másban, hogy volt-e már büntetve, stb. Mert a szerelmi bánat nem bűncselekmény.:) Te is mielőtt elmész, ezeket mérlegeld, hogy tényleg tudna-e bántani.
2012. okt. 23. 23:01
 12/14 A kérdező kommentje:
Sajnos egyszer már megütött, így biztos vagyok benne, hogy most is megtenné, ha lenne rá alkalma. Én nem az a bosszúálló típus vagyok, inkább a a csendben félrevonulok, ha megbántanak, de jelenleg FÉLEK tőle.
2012. okt. 23. 23:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Még mindig a 10-es vagyok.

Engem is sokat bántott.

Úgy sajnállak! :( Ezt senkinek nem kívánnám! Én is féltem, illetve én a családomat féltettem inkább.

2012. okt. 23. 23:09
 14/14 anonim ***** válasza:

engem is zaklattak, feljelentettem de nem volt elegendő nekik az a sok üzenet amiket irogatott.

azt mondták cseréljek számot és ha odáig fajul hogy bejönni az udvaromra akkor lehet magánlaksértés belőle

azért megkapta az értesítést, gondolom be is idézték, mert összef.osta magát és abbahagyta a zaklatást

csak sajnos most másvalaki zaklat így mehetek újra

kifogom mindig az ilyen beteg állatokat

és a vicc, hogy egyikkel se volt kapcsolatom, mindkét esetben belémzúgott 1-1 agybeteg akik semmilyen elutasítást nem fognak fel :(

én is félek, még attól is hogy holnap útközben betámad

de szurkolok neked :)

2012. okt. 23. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!