Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit reagálnátok? Jól esne?
Ezzel az a baj h ezt súlyosan félre is lehet érteni! Azt fogja hinni h te mindennél jobban szereted és újra vele akarsz lenni.
viszont ha te úgy döntenél h megint vele lennél az a te részedről sajnálat lenne, hiába a baleset, ez sajnálat lenne az pedig nem jó.
Másképp, ahogy gondolod, talán egy rövid látogatás belefér h megnézd de semmi több, és ne látogasd meg többet...de nem tuti h jó ötlet.
Ha nem akarsz tőle semmit, miért is mennél be hozzá. Számomra egyértelmű, h ő még mindig odavan érted és folytatná veled, de te úgy látom nem így gondolod. Ez a szakítás után barátok maradunk dolog inkább lányok részéről működik, kevés fiú komálja ezt...szerintem ez a pasi se barátságot akar veled, hanem visszaszerezni téged.
Ha a helyében lennék és ilyen kiszolgáltatott helyzetben feküdnék a kórházban, egyrészt örülnék, h bejöttél, másrészt mindent megtennék azért, h legyen közöttünk valami megint.
30/F
2 évetek volt együtt
én bemennék hozzá pláne akkor ha békével váltatok el
nem hinném h félre értené a dolgot hiszen ö szakított
nekem nagyon jól esne a látogatás
viszont max egy csokit vinnék neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!