Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Forever alone? Miért maradnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Forever alone? Miért maradnak együtt, ha nem bírják egymást?

Figyelt kérdés
Miért van az ,hogy csomó olyat olvasok meg hallok,hogy a nő így meg úgy kontrollálni akarja a pasit ,meg csomó negatívum a pasi még is vele marad és x éves kapcsolatuk alakul ki? Én meg nem vagyok ilyen vagy is nem vettem még észre eddig magamon ...én inkább úgy vagyok vele hogy attól ,hogy velem van a barátom előttem is volt élete és el kell fogadni amit ő szeret csinálni meg ilyesmi..és nem vagyok egy pláza barbi meg hisztis ribanc..inkább kicsit csendes ,de szókimondó kedves lánynak mondanak ..persze én is kiakadok néha apróságokon meg rossz napokon én is hisztis vagyok..de nem folyton ...még sincs barátom és még úgy komolyabb nem is volt..persze még fiatal vagyok,de másoknak már volt 3-4....barátja ilyen idősen nekem meg egy sem
2012. okt. 25. 16:59
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Az kamu, hogy azért nincs, mert nem akar. A barátnőmmel akkor találkoztam, amikor már nem akart szerelmes lenni. Nem akart senkit, elege lett a randizásból.

Aztán találkoztunk.

2012. okt. 26. 02:45
 32/33 MadameViciouse ***** válasza:

Talán rágörcsölsz.

Idegesít, hogy másoknak már volt "3-4"pasijuk, Te meg még egyedül vagy.

Magadban keresed a hibákat, kétségbeesett vagy.

Ne görcsölj,ha kell jön magától.Csak ne légy elutasító.

Egyébként a szerelem miatt.Ha szerelmes az ember sok dolgot elnéz a másiknak, amit egyébként "tiszta fejjel"nem tenne.A másik pedig a szex.A jó szex sokat számít, főleg ha mellette még szerelmes is.

Egyébként visszatérve, nem tudom milyen idős vagy, de nekem is viszonylag későn lett komoly barátom a velem egyidős lányok már túl voltak mindenen...:D

De nem is bánom, nem maradtam le semmiről és legalább nem 14 éves fejjel, divatból löktem oda magam valami jöttmentnek.

2012. okt. 27. 14:58
 33/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó válaszoló! :) ja hát igen lehet kicsit rágörcsölök a dologra ,de próbálok most már kevesebbet foglalkozni ezzel..:) hát egyébként én sem bánom,mert nem is akarnám oda dobni magam az első jött mentnek..lehet ez sem tetszik annyira a pasiknak,de ez van én nem vagyok az a csaj akit első szóra megkapnak testileg lelkileg..sz.val én is inkább kivárom,hogy találjak olyat akivel egy komoly kapcsolatba lehet kezdeni,vagy legalább is úgy néz ki..mintsem ,hogy mindenkivel összeálljak aki nekem nem is vonzó és nem is szimpatikus ,csak azért jövök össze vele,mert neki tetszek én...hát ez nem az én világom..:d sz.val várok még ,ha az kell..:D
2012. okt. 27. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!