Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Forever alone? Miért maradnak együtt, ha nem bírják egymást?
Figyelt kérdés
Miért van az ,hogy csomó olyat olvasok meg hallok,hogy a nő így meg úgy kontrollálni akarja a pasit ,meg csomó negatívum a pasi még is vele marad és x éves kapcsolatuk alakul ki? Én meg nem vagyok ilyen vagy is nem vettem még észre eddig magamon ...én inkább úgy vagyok vele hogy attól ,hogy velem van a barátom előttem is volt élete és el kell fogadni amit ő szeret csinálni meg ilyesmi..és nem vagyok egy pláza barbi meg hisztis ribanc..inkább kicsit csendes ,de szókimondó kedves lánynak mondanak ..persze én is kiakadok néha apróságokon meg rossz napokon én is hisztis vagyok..de nem folyton ...még sincs barátom és még úgy komolyabb nem is volt..persze még fiatal vagyok,de másoknak már volt 3-4....barátja ilyen idősen nekem meg egy sem2012. okt. 25. 16:59
3/33 A kérdező kommentje:
Hát hogy a pasik miért vannak együtt az olyan csajokkal akik megkeserítik úgymond az életük egy részét és a másik kérdés az hogy én miért vagyok ennyire leszarva,ha eddig aki ismert és véleményt nyilvánított azt mondta hogy semmi baj nincs velem meg már többször is feltették a kérdést ,hogy hogy-hogy egyedül vagyok még?
2012. okt. 25. 17:04
4/33 anonim válasza:
Inkább valakivel boldogtalanok, csak legyen velük valaki, minthogy egyedül legyenek... társfüggés.
5/33 anonim válasza:
Bocs, de te meg lehet külsőre nem vagy szép.24F
6/33 A kérdező kommentje:
Hát régen tényleg az volt a baj..súlyfelesleg meg önértékelési gondok egyébként..de lefogytam és elfogadtam magam vagy legalább is jó úton haladok felé..:) és állítólag nem vagyok csúnya..persze nem vagyok az a modell típus,de nem vagyok csúnyának mondható ...ezért is kérdezték már páran ,hogy miért vagyok még egyedül?!
2012. okt. 25. 17:09
7/33 anonim válasza:
nem lehet hogy azért vagy még egyedül mert magasak az igényeid?ha meg még fiatal vagy,minek sietsz ennyire?majd lesz valakid idővel
8/33 A kérdező kommentje:
Hát attól függ mi számít magas igénynek...nem várok egy kőgazdag sármos pasira...nekem az számít ,hogy valaki legyen okos vagy is azért egy szint legyen meg ,mert nem szeretem az írástudatlan nagyképű embereket ..akinek nincs mire,de még is nagy az arca ...meg igazából az számít hogy jól kijöjjek valakivel..nem az hogy mennyi pénze van és hogy milyen helyes és hogy minden csaj álma legyen...persze szeretem ,ha valaki igényes a külsejére meg nem állítom,hogy csak a belső számít ,mert elsőre nem az esze fog megfogni amikor még nem is beszéltünk..de nem hiszem ,hogy ezek túl magas igények lennének..
2012. okt. 25. 17:25
9/33 A kérdező kommentje:
Ja és nem sietek sehova..tudom drasztikus volt ez a forever alone kijelentés..:D de egyébként nem sietek sehova ,csak kezdem azt hinni ,hogy velem valami nagy baj van...
2012. okt. 25. 17:27
10/33 anonim válasza:
Mutass képet:D:D Most már érdekel:D 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!