Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Forever alone? Miért maradnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Forever alone? Miért maradnak együtt, ha nem bírják egymást?

Figyelt kérdés
Miért van az ,hogy csomó olyat olvasok meg hallok,hogy a nő így meg úgy kontrollálni akarja a pasit ,meg csomó negatívum a pasi még is vele marad és x éves kapcsolatuk alakul ki? Én meg nem vagyok ilyen vagy is nem vettem még észre eddig magamon ...én inkább úgy vagyok vele hogy attól ,hogy velem van a barátom előttem is volt élete és el kell fogadni amit ő szeret csinálni meg ilyesmi..és nem vagyok egy pláza barbi meg hisztis ribanc..inkább kicsit csendes ,de szókimondó kedves lánynak mondanak ..persze én is kiakadok néha apróságokon meg rossz napokon én is hisztis vagyok..de nem folyton ...még sincs barátom és még úgy komolyabb nem is volt..persze még fiatal vagyok,de másoknak már volt 3-4....barátja ilyen idősen nekem meg egy sem
2012. okt. 25. 16:59
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
nem sietek,de ha tudnám hogy mennyi idő múlva akkor nem stresszelném magam ,hogy mi lehet a baj velem?! :D
2012. okt. 25. 18:41
 22/33 anonim ***** válasza:
lehet ez a baj,hogy nagyon akarsz már valakit,nem?
2012. okt. 25. 18:46
 23/33 A kérdező kommentje:
hát nem feltétlen bár lehet,de régen sokkal jobban akartam mostanába már inkább lefoglalom magam,hogy ne járjon ezen az agyam és nincs is sok időm ilyesmin gondolkodni...sz.val régebben rosszabb volt a helyzet :D
2012. okt. 25. 18:50
 24/33 anonim ***** válasza:
az jó ha lefoglalod magad és nem agyalsz ezen annyit...régebben?:D azt hittem ez csak most jött ki rajtad:D:D
2012. okt. 25. 18:58
 25/33 A kérdező kommentje:
áá nem..:D korán érő típus vagyok és régen sokáig csak ezen kattogtam,de nem volt jelentősége
2012. okt. 25. 19:14
 26/33 anonim ***** válasza:
azt látom:D ám hány éves vagy?
2012. okt. 25. 20:08
 27/33 A kérdező kommentje:
16
2012. okt. 25. 20:12
 28/33 anonim ***** válasza:
akkor bőven van még időd:D csak ne stresszelj rá a dologra és jönni fog,lehet hamarabb mint hinnéd
2012. okt. 25. 20:17
 29/33 A kérdező kommentje:
van igen :D hát majd jön aminek jönnie kell..:D
2012. okt. 25. 20:22
 30/33 anonim ***** válasza:
pontosan:D
2012. okt. 25. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!