Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Forever alone? Miért maradnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Forever alone? Miért maradnak együtt, ha nem bírják egymást?

Figyelt kérdés
Miért van az ,hogy csomó olyat olvasok meg hallok,hogy a nő így meg úgy kontrollálni akarja a pasit ,meg csomó negatívum a pasi még is vele marad és x éves kapcsolatuk alakul ki? Én meg nem vagyok ilyen vagy is nem vettem még észre eddig magamon ...én inkább úgy vagyok vele hogy attól ,hogy velem van a barátom előttem is volt élete és el kell fogadni amit ő szeret csinálni meg ilyesmi..és nem vagyok egy pláza barbi meg hisztis ribanc..inkább kicsit csendes ,de szókimondó kedves lánynak mondanak ..persze én is kiakadok néha apróságokon meg rossz napokon én is hisztis vagyok..de nem folyton ...még sincs barátom és még úgy komolyabb nem is volt..persze még fiatal vagyok,de másoknak már volt 3-4....barátja ilyen idősen nekem meg egy sem
2012. okt. 25. 16:59
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

amit írtál az nem számít magasnak,legalábbis szerintem

kicsit talán az volt,de nem vészes:D vagy igen vagy nem,de nem hiszem hogy olyan nagy baj lenne veled

2012. okt. 25. 17:41
 12/33 A kérdező kommentje:
Hát akkor még várok egy ideig mielőtt végleg elkönyvelném magam nehéz esetnek..:D
2012. okt. 25. 17:46
 13/33 anonim ***** válasza:

ennyi,így kell ezt csinálni:D

amúgy miből gondolod/gondoltad hogy valami baj van veled?

2012. okt. 25. 17:53
 14/33 A kérdező kommentje:
hát nem tudom...csak hát már osztálytársaim 80%-nak volt barátja persze a lányoknak :D és a maradék 20%-ból 10%-nak azért nem volt ,mert nem akar még.. én meg benne vagyok abban a 10%-ban ami nem túl biztató..és ez a tény vezetett erre az eredményre ,hogy velem van baj..:D
2012. okt. 25. 18:01
 15/33 A kérdező kommentje:
mármint a maradék 10%-ban aki akar,de nincs neki..
2012. okt. 25. 18:02
 16/33 anonim ***** válasza:

a lányoknak voltak barátjaik?ezt nem gondoltam volna:D

na igen az már más ha akarsz de nem jön össze,de próbálkoznak azért nem,vagy még az se nagyon?

2012. okt. 25. 18:15
 17/33 A kérdező kommentje:
:D hát ha látom valakin ,hogy érdeklem akkor persze én is viszonzom ,ha engem is érdekel ...
2012. okt. 25. 18:24
 18/33 anonim ***** válasza:
gondoltam hogy csak úgy viszonzod ha érdekel az emberke,de már tudjuk hogy nincs baj veled csak idő kell
2012. okt. 25. 18:32
 19/33 A kérdező kommentje:
:) na ja csak jó lenne tudni még mennyi?! :D
2012. okt. 25. 18:34
 20/33 anonim ***** válasza:
az előbb még nem siettél sehova:D:D
2012. okt. 25. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!