Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány ezt teszi (lent) akkor ez mire utal?
Le írtam négy lány akik tetszenek mostanság, de valahogy Quatro(4)-lemmába kerültem, és nem tudom mire véljem a jeleiket.
1) állandóan mosolyog ha véletlenül összeakad a tekintetünk, valahol ha szembemegyünk az utcán, név szerint ismerjük egymást de eddig egy hivatalos e-mailen kívül többet nem beszéltünk kb 21-22 éves ( 4-ed év alap képzés műszaki egyetem )
2) az utóbbi időben egyre szinte elég gyakran összefutunk a közeli szuper-markeben és egyre kedvesebbnek tűnik mikor szólunk egymáshoz kb. 23 éves( 1 első év mesteri műszaki egyetem )
3) sajnos nem beszél magyarul , de egyszer segítettem neki egy fontos dolgot elrendezni egyemmel kapcsolatban mikor első éves volt, állandóan odajön hozzám beszélgetni ha meg lát valahol :). kb 20-21 éves ( 2 év alapképzés műszaki egyetem )
4 ) hat ezt elég jól magamra haragítottam még első évben egy amolyan csendes rendes kislány de én túl rámenős voltam és elijesztettem sokáig nem akart beszélni velem .... de az utóbbi időben kezd válaszolgatni ha beszélni próbálok vele. pl ha meglátom a buszon. 23 éves ( 1 első év mesteri műszaki egyetem )
* Mindannyian ugyan azon az egyetemen vagyunk, ugyan abban az egyetemista bentlakás parkban lakunk. Még hozza tennem , hogy
1 ) magabiztos, céltudatos vezető szellem
2 ) annyira nem ismerem, de átlagos inkább jól nevelt,
kapcsolatkedvelő lány kb. 4-5 éve ugyan abban a kapcsoltban van
3 ) átlagos lány, bulizós lány , karrierista lány
4 ) csendes , szerény
külső :
1 ) 9/10
2 ) 8/10
3 ) 7/10
4 ) 7/10
Te melyiket választanád ?
Szerinted milyen esélyeim vannak ?
24 éves vagyok ( 1 első év mesteri műszaki egyetem ) , kissé gátlásos , még nem volt barátnőm.
Az elsőt ne, mert az egy későbbi házasság alatt a földbe tipor...
A másodikat sem választanám igazából, mellesleg "kb. 4-5 éve ugyan abban a kapcsolatban van", bocs de nekem ebből az jött le, hogy még mindig jár valakivel - biztos én vagyok debil.
A harmadikat már esélyesebbnek mondanám, habár én nem csípem a bulizós típusokat, de ha neked bejön, akkor tuti. Viszont a karrieristaisága még okozhat gondot később, de nem 100%.
A negyediket is jó szívvel ajánlanám, habár lehet, hogy hosszú idő és erőfeszítés után sem tudnád kihozni belőle, úgymond a vadabbik énjét. Az meg szerintem unalmas, ha mindennap csak "nyee.nyeee...élek még" ilyen valaki.
Sok sikert Neked :P :D, na meg éljenek a műszaki egyetemisták!! xD
Őszintén?
Én kb. végigröhögtem a kérdésed...az oké,hogy ezt felteszi egy 14-15 éves,de hogy egy 24 éves srác???
Nekem az jön le belőled,hogy egy szerencsétlen,kocka f@szfej vagy,aki meg akar felelni minden embernek,kva sokat pofázol,persze csak hülyeséget.. mindenki utál,mint a szart,és egyszerűen nem lehet lekoptatni,mert nem veszed észre magad...ismerek sajnos pár embert,teljesen ugyanolyannak tűnsz a kérdésed alapján...
az is látszik,hogy el vagy szállva magadtól...itt most mért volt lényeg,h te mesteri képzésre jársz? :D meg h a csajok hova járnak??nem gondolod,h vmi gáz van veled ember?? 24 évesen nem volt még kapcsolatod pedig koleszos vagy? ott iszonyat egyszerű az ismerkedés,főleg ha a kármánba jársz...
meg még te osztályozod a csajokat???????? te jóisten..mit képzelsz te magadróól?
na..most ez így kijött magamból...elég szánlmas v:D
A kérdésedre válaszolva: Egyik lánynál sincs sztem esélyed :) üd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!