Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem fontos a férfiak külseje?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fontos a férfiak külseje?

Figyelt kérdés

De fontos a férfiak külseje!

Ha én jó nő vagyok akkor nekem csak a jó pasik jönnek be nem a rondák. Olyanok írnak rám a neten, hogy zacskót kéne húzni a fejükre, hogy ne hányjam el magam. Most ezek mit képzelnek magukról, hogy jut eszükbe, hogy nekem írjanak úgysincs esélyük,lúzerek! A ronda pasik úgyse találnak senkit, ez a természet rendje, legalább nem szaporítják tovább magukat.

2012. okt. 24. 18:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Emberek, ez a gyökér, akár nő, akár nem, akár fake, akár nem, ma már negyedszerre teszi fel a kérdését! (És ez csak, amit én számoltam.)

Kérdező, neked meg üzenem: szakadt volna anyádba a fejed.

2012. okt. 24. 18:41
 12/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy jó nő vagy, de okos nem.
 13/24 TOMAtm ***** válasza:

ejj ha elég nagy(képű) tahó vagy így első benyomásra...

milyen végzettséged van és mennyit keresel csak úgy kiváncsiságképpen?

csak mert lehet h az a ronda lúzer egypárszáz millát fog összetőzsdézni pár év múlva míg majd a te tutipasi köművesbarátod madj a kocsmába hordja a lóvét és el is répáz ha nem ízlik neki a vacsora(mert már láttam ilyent párszor :P )

persze lehet h neked összejön az élet,sok sikert(ezzel a stílussal nem fog,de hátha)

14/24 anonim ***** válasza:
100%
Tuti hogy kérdés kiírója egy srác! Csak tudnám minek csinálja?
2012. okt. 24. 18:42
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak egy provokatív ember írta ezt ki, azért, hogy belelépjen a férfiak lelkébe, aki ezt magára veszi.

De én azt is meg merem kérdőjelezni, hogy egy nagyképű srác az, aki ezt kiírta, vagy éppen egy meleg személy.

De tartok esélyt arra is, hogy a kérdező, apróbb szellemi fogyatékossággal él.

16/24 anonim ***** válasza:
14-es, mert már nem mer alacsony ronda fiús kérdést feltenni :D
 17/24 anonim ***** válasza:
leszel te még randa, kövér, és ráncos kisanyám :D
2012. okt. 24. 18:43
 18/24 anonim ***** válasza:
Ennyire unatkozol b*zd meg? Fogyatékos...
2012. okt. 24. 18:43
 19/24 anonim ***** válasza:
Jaj, a kislány virtuális mazoista. :D Élvezed, hogy ezekben a kérdésekben úgyis csak lehurrogó válaszokat fogsz kapni, igaz? Hogy mindenki ribancnak titulál. Tuti élvezed, ha már egy kérdés nem volt elég erről. :D Gyerünk, tedd csak fel ezt a kérdést még vagy nyolcszor különböző megfogalmazásban, annál többen fognak negatív véleménnyel lenni rólad, te kis szajha :D
2012. okt. 24. 18:45
 20/24 anonim ***** válasza:
Ha igaz a kérdés akkor annyit fűznék hozzá,hogy engem bejelölt valahonna valami idióta. Nem elég,hogy csúnya amit nem zavart volna szívesen ebszélgetek attól vele. De oylanokat ír,hpgy kinyalnáa puncim meg házasodjunk össze meg a barátmője vagyok stb. Mondom mivan? Írogat a képeimhez minden cikit.. Ha normálisan tudna viselkedni biztos lenne barátnője nem csak a külső fontos de így..
2012. okt. 24. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!