Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fontos a férfiak külseje?
De fontos a férfiak külseje!
Ha én jó nő vagyok akkor nekem csak a jó pasik jönnek be nem a rondák. Olyanok írnak rám a neten, hogy zacskót kéne húzni a fejükre, hogy ne hányjam el magam. Most ezek mit képzelnek magukról, hogy jut eszükbe, hogy nekem írjanak úgysincs esélyük,lúzerek! A ronda pasik úgyse találnak senkit, ez a természet rendje, legalább nem szaporítják tovább magukat.
Emberek, ez a gyökér, akár nő, akár nem, akár fake, akár nem, ma már negyedszerre teszi fel a kérdését! (És ez csak, amit én számoltam.)
Kérdező, neked meg üzenem: szakadt volna anyádba a fejed.
ejj ha elég nagy(képű) tahó vagy így első benyomásra...
milyen végzettséged van és mennyit keresel csak úgy kiváncsiságképpen?
csak mert lehet h az a ronda lúzer egypárszáz millát fog összetőzsdézni pár év múlva míg majd a te tutipasi köművesbarátod madj a kocsmába hordja a lóvét és el is répáz ha nem ízlik neki a vacsora(mert már láttam ilyent párszor :P )
persze lehet h neked összejön az élet,sok sikert(ezzel a stílussal nem fog,de hátha)
Szerintem csak egy provokatív ember írta ezt ki, azért, hogy belelépjen a férfiak lelkébe, aki ezt magára veszi.
De én azt is meg merem kérdőjelezni, hogy egy nagyképű srác az, aki ezt kiírta, vagy éppen egy meleg személy.
De tartok esélyt arra is, hogy a kérdező, apróbb szellemi fogyatékossággal él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!